WISETREE NATURALS PIGMENTHALVÁNYÍTÓ ANTI-AGING SZÉRUM 30ML

Egy szérum, amely úgy varázsolja bársonyossá az arcod, hogy egyúttal csökkenti a hiperpigmentációt, a bőrirritációt és gyulladást, és a túlzott faggyútermelést!

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 264,87 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
7.946 Ft (6.257 Ft + ÁFA)
Menny.:db
WISETREE NATURALS PIGMENTHALVÁNYÍTÓ ANTI-AGING SZÉRUM 30ML
7.946 Ft (6.257 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A B3-vitamin, vagy másnéven niacin egy vízben oldódó vitamin, amely számos szervezetben lezajló folyamat működésének elengedhetetlen eleme. Jótékony hatásai közül a bőrproblémák mérséklését célzókat fontos a termék esetében kiemelni:

  • csökkentheti a túlzott melanintermelés során keletkező hiperpigmentációt
  • mérsékelheti a bőr faggyútermelését
  • hatékony az eltömődött bőrpórusok elleni harcban
  • csökkentheti a bőrgyulladásokat
  • megszűntetheti a bőrirritációt és a kipirosodást

Azok akik már használtak B3-at tartalmazó krémeket tudják, hogy amennyiben magas a hatóanyagtartalom az érzékenyebb bőr esetén bizony könnyen okozhat bőrpírt. A WTN B3-vitamin szérum önmagában egy technológiai bravúr, hiszen a világon nincs még egy olyan szérum, amelyben 11% B3-vitamin lenne. Ez mellett, abban is kiemelkedő, hogy a magas B3-vitamin koncentráció ellenére , a technológiának és összetevők együttes hatásának köszönhetően nem okoz bőrpírt!

A szérum bőrtápláló és regeneráló összetevői közül a 11% B3-vitamin mellett a legfontosabbak:

  • Aloe vera: Kifejezetten hatékony hidratáló, regeneráló és bőrnyugtató összetevő. Felerősítheti a kollagén szintézist, így késleltetheti az öregedést, a bőr kiszáradását, növelheti annak rugalmasságát. Segíthet fenntartani a bőr természetes hidratáltságát; feszesebbé, fiatalabbá varázsolhatja a bőrt. Segítheti a bőr saját regeneráló képességét, emellett csökkentheti a napégés okozta bőrpírt és egyéb bőrirritációkat.
  • Szkvalán: A szkvalán az olíva szkvalén hidrogénezett, stabil, az oxidációnak ellenálló változata. A szkvalán az emberi bőr faggyújában is fellelhető vegyület (nagyjából 13%-ban, és ami így az egyik legnyagyobb koncentrációjú alkotóelem), mely a bőr megfelelő zsírosságát, védelmét biztosítja. Hidrogénezett változata bőrápoló hatóanyagként ismerhető, mely rendkívül könnyen felszívódhat. Védheti a bőrt az UV sugarak káros hatásaival szemben, gátolhatja a bőrsejtek membránjának szabadgyökök okozta károsodását.
  • Feketebodza-virág kivonat: A fekete bodza kivonat serkentheti a hialuronsav termelődését, így segítheti a bőr optimális hidratáltságának fenntartását és regenerációját. Jelentős mértékben gátolhatja a gyulladásos folyamatokat. Nyugtathatja a bőrt, csökkentheti a bőrpírt és az irritációt. Jelentős a flavonoid, kvercitin és triterpén, valamint zsírsav, klorogénsav és cukortartalma.
  • Hialuronsav: Csökkentheti a ráncokat, növelheti a bőr rugalmasságát, lágyíthatja, puhíthatja a bőrt. Hosszan tartó hidratáltságot biztosíthat a kollagén és elasztin rostokra gyakorolt hidratáló hatásának köszönhetően. Javíthatja a bőr védekező és ellenálló képességét, segítheti a létfontosságú tápanyagok sejtek közötti áramlását. Jelentős mértékben hozzájárulhat a sérült szövetek regenerálódásához, a hámképzéshez. Gyulladáscsökkentő hatás is feltételezhető.
  • Zöld tea kivonat: A zöld tea kivonat rendkívül hatékony antioxidáns, gyulladáscsökkentő hatású lehet. Segítheti a bőr természetes védekezőrendszerét. Csökkentheti az UV sugarak által okozott károsodást, gátolhatja a lipid-peroxidációt. Katechin és koffein tartalmának köszönhetően serkentheti a bőr vérkeringését, ezzel a sejtek oxigénfelvételét is. Gátló hatást fejthet ki a kollagén degradációjában kulcsszerepet játszó kollagenáz enzimre, így késleltetheti a bőr öregedését, növelheti rugalmasságát.
  • Cink biszglicinát: A cink szerepet játszhat többek között a bőr, haj és köröm egészséges állapotának fenntartásában. A biszglicinát forma nagyon jól hasznosul és hatékonyan csökkenti a bőrgyulladást.
  • E-vitamin/Tokoferolok: A leghatékonyabb antioxidánsok között tartják számon. Megvédheti az epidermiszt az UV sugarakkal szemben, növelheti a fényvédő krémek hatékonyságát, csökkentheti a szabadgyökök képződését, gátolhatja a lipid-peroxidációt, csökkentheti a transzepidermális vízvesztést és segítheti a bőr természetes védekező mechanizmusait, óvja a bőr természetes védőrétegét.
Kiszerelés 30 ML

URIAGE DEPIDERM FLUID SPF15 BARNA FOLTOK ELLEN 30ML

8.546 Ft
Kívánságlistára teszem

EUCERIN ANTI-PIGMENT KORREKTOR STIFT 5ML

8.799 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA BEE SUN SAFE SZÍNEZETT ARCKRÉM RÁNCOK ÉS PIGMENTFOLTOK ELLEN SPF50 50ML

7.082 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!