TICKLESS BABY ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ 0-3 ÉVES KORIG (BÉZS)

A TICKLESS Baby távol tartja a kullancsokat, veszélyes vegyi anyagok használata nélkül. Csak rögzítse biztonságosan a készüléket a kisgyermek ruházatára és az az aktiválást követően akár 9-12 hónapon keresztül védelmet nyújt a kullancsok ellen, hogy az egész család gondtalanul élvezhesse a természetet.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 8.770,00 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: július 23.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
8.770 Ft (6.906 Ft + ÁFA)
Menny.:db
TICKLESS BABY ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ 0-3 ÉVES KORIG (BÉZS)
8.770 Ft (6.906 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A TICKLESS Baby ideális megoldás kullancsok ellen már a baba első szabadban töltött napjaitól kezdve. Az ultrahangos készülék 40 kHz-es impulzusai érzékelhetetlenek a babák vagy a felnőttek számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban, ily módon távol tartva őket. Hatósugara kb. 1,5 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál. Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket, vagy illatanyagot, tökéletesen biztonságosan használható csecsemők védelmére is. A TICKLESS hatékonyságát 2012-ben az olaszországi Camerino Egyetem kutatása bizonyította.

HASZNÁLATA: Húzza ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED fénnyel bármikor ellenőrizheti a működést. Méretei miatt a kisgyermek kezébe ne kerüljön. A készüléket rögzítse biztonságosan a kisgyermek ruházatához (pl. övtartó, cipőfűző, pléd, babakocsi) úgy, hogy azt a baba ne tudja lenyelni. A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsa el azzal, hogy zsebbe, táskába teszi a készüléket. Hat éves kornál idősebb gyermekek számára a TICKLESS Human terméket javasoljuk annak nagyobb hatótávolsága miatt.

FIGYELMEZTETÉS: Kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható. A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP13). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Amennyiben gyermekén kullancsot találna, azt azonnal távolítsa el hagyományos módon. A készülék átlagos időjárási körülmények között 9-12 hónapon keresztül működik.

TICKLESS BABY ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ 0-3 ÉVES KORIG (RÓZSASZÍN)

8.763 Ft
Kívánságlistára teszem

TICKLESS HUMAN ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA (NARANCSSÁRGA)

7.131 Ft
Kívánságlistára teszem

TICKLESS HUMAN ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA (ZÖLD)

7.131 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!