A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
5.395 Ft (4.248 Ft + ÁFA)
Menny.:db

REVALID PROTEINES HAJBALZSAM 250ML

Ár:
5.395 Ft (4.248 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A Revalid® hajbalzsam javítja a haj szerkezetét, visszaállítja vitalitását. Az olyan tápláló összetevők kombinációja, mint a zabkivonat, a búzacsíra-kivonat, vagy a pantenol, puhává, fényessé és könnyen kezelhetővé teszik a hajat, anélkül, hogy az lelapulna. A Revalid® revitalizáló proteintartalmú hajkondicionáló jelentősen megkönnyíti a kifésülést.
Parabén- és szulfátmentes.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 21,58 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

ÖSSZETEVŐK

PANTENOL
Kimutatták, hogy a pantenol a bőr fibroblasztok képződését serkenti és gyorsítja a sejt életciklusát. Elősegíti, hogy a hajszálak felvehessék és magukban tarthassák a nedvességet. Ez az összetevő elősegíti a sérült hajszerkezet helyreállítását, csökkenti a hajvégek töredezését, valamint vastagabbá teszi a hajszálakat, növelve azok szakítószilárdságát. 

ALLANTOIN
Az allantoin nyugtatja a fejbőrt és elősegíti a sejtképződést, gyorsítva a fejbőr regenerációját.

TERMÉSZETES KIVONATOK
A búzacsíra-kivonat a hajat tápláló és erősítő fehérjéket és aminosavakat egyaránt tartalmaz. Segít az elvesztett nedvességtartalom helyreállításában és megelőzi a jövőbeni károsodást. Az Avena sativa (zab) kivonata a vörösség és az irritáció csökkentésére szolgál.

A HASZNÁLAT MÓDJA
Miután hajat mosott a Revalid® samponnal, vigyen fel Revalid® hajbalzsamot a hajára, a fejbőrtől egészen a hajvégekig. Hagyja a hajkondicionálót hatni egy rövid ideig, majd fésülje ki a hajat széles fogú fésűvel, és öblítse le alaposan.

Kiszerelés 250 ML

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!