APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL ÉS FRISSÍTŐ FÜGÉVEL 300ML

Revitalizál, hidratál, felfrissít
Minden bőrtípusra
Nők és férfiak részére egyaránt
90% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 13,33 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: május 17.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.
3.999 Ft (3.149 Ft + ÁFA)
Menny.:db
APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL ÉS FRISSÍTŐ FÜGÉVEL 300ML
3.999 Ft (3.149 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Frissítő tusfürdő illóolajokkal, melyet az aromaterápia elvei inspiráltak. Az orvosi szappanfűnek és gyengéd tisztító összetevőinek köszönhetően a bőr természetes hidratáltságát megőrizve, kíméletesen tisztít. A flavonoidokban és vitaminokban gazdag füge kivonat és a bioaktív aloe, olíva és méz kivonat kombinációja hidratálja, táplálja, bársonyosan puhává és finoman illatossá varázsolja bőrét, miközben a levendula és geránium illóolajok segítenek oldani a stresszt és különleges frissességet biztosítanak a testnek és a léleknek. Propolisz kivonat tartalma védi a bőrt és segít fenntartani az egészséges bőrflórát. Formulájában antioxidánsokban gazdag organikus hamamelisz infuzum helyettesíti a vizet, mely védi a bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Az APIVITA bőrápoló termékeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t. A flakon újrahasznosított anyagból készült.

APIVITA Innováció
Természetes infuzumok
Az APIVITA a vizet természetes infuzumokkal helyettesíti, amelyek elsősorban antioxidáns tulajdonságúak. Az infuzumok hatékonyságát tudományos módszerekkel bizonyítják. Az infuzumok antioxidáns hatását a FRAP módszerrel, míg a szabadgyökök eltávolítását a DPPH módszerrel mérik. Az organikus hamamelisz infuzum polifenolokban gazdag, így antioxidáns hatása mellett antiszeptikus és gyulladáscsökkentő tulajdonságú. Az elmúlt néhány évben az APIVITA a görög gyógynövények infuzumát tanulmányozta és alkalmazta, mint például a Görög hegyi teáét.
Márka Apivita
Kiszerelés 300 ML

APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL ÉS JÁZMINNAL 300ML

3.999 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL, BŐRFIATALÍTÓ RÓZSÁVAL ÉS BORSSAL 300ML

3.999 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL ÉS PEZSDÍTŐ HEGYI TEÁVAL 300ML

4.002 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!