VITALUX PLUS OMEGA-3 LÁGYZSELATIN KAPSZULA 28X

A Vitalux Plus vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer makula degenerációban szenvedők részére.
A Vitalux Plus lágy zselatinkapszula összetételét speciálisan arra fejlesztették ki, hogy a szem természetes védelmi mechanizmusát támogassa.
A Vitalux Plus-ban lévő aktív összetevők közül a dokozahexaénsav (DHA) és a cink a normál látás fenntartásához, a C- és E-vitamin, valamint a réz és a cink a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez járul hozzá.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 158,64 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 28.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Kiszerelés
28 DB
4.442 Ft (4.230 Ft + ÁFA)
Menny.:db
VITALUX PLUS OMEGA-3 LÁGYZSELATIN KAPSZULA 28X
4.442 Ft (4.230 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

VITALUX® PLUS Omega-3 zsírsavval, luteinnel, C és E vitaminnal, rézzel és cinkkel, vitaminokat és ásványi anyagot tartalmazó speciális-gyógyászati célra szánt-tápszer makula degenerációban szenvedők részére. Tápérték 1 kapszulában és 100 g termékben:

Összetétel (egy kapszulában)

Omega-3 zsírsavak: 160 mg (DHA – 100 mg, EPA – 30 mg)
C-vitamin: 60 mg
E-vitamin: 20 mg
Cink: 10 mg
Lutein: 10 mg
Zeaxantin: 1 mg
Réz: 250 µg

Az ovális alakú lágy zselatinkapszula az alábbi összetevőket tartalmazza: omega-3 zsírsavakban (dokozahexaénsav, eikozapentaénsav) gazdag halolaj, C-vitamin (kalciumaszkorbát), lutein (20%-os szuszpenzió sáfrányos szeklice olajban) (lutein, zeaxantin), DL-alfatokoferil-acetát, cink-oxid, csomósodás gátló anyagok: zsírsavak mono- és digliceridjei, nedvesítő anyag: glicerin, emulgeálószer: szójabab lecithin, zselatin, színezék: vörös vas-oxid, fekete vas-oxid; réz (II)-karbonát.

Javasolt adagolás:

Felnőttek: Egy kapszulát kell vízzel bevenni vagy a kezelőorvos által előírt adagolást kell követni.

Fontos figyelmeztetések: A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. Egyedüli tápanyagforrásként nem használható. A javasolt napi mennyiséget ne lépje túl. A készítményt kisgyermek elől elzárva kell tartani! Száraz helyen, 25oC alatt, szobahőmérsékleten tárolandó. Ne használja, ha allergiás (túlérzékeny) a szójabab lecitinre, vagy a készítmény egyéb összetevőire. A minőség megőrzési időn túl ne használja.

Termékjellemzők: A VITALUX® PLUS vitaminokat és ásványi anyagot tartalmazó speciális-gyógyászati célra szánt-tápszer makula degenerációban szenvedők részére, omega-3 zsírsavakkal, luteinnel és zeaxantinnal, antioxidánsokkal (C és E vitamin), és ásványi anyaggal (cink). A VITALUX® PLUS-ban lévő aktív összetevők közül a dokozahexaénsav (DHA) és a cink a normál látás fenntartásához, a C- és E-vitamin, valamint a réz és a cink a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez járul hozzá. Omega -3 nagy tisztaságú halolajból (szardella, szardínia és tonhal).

Tárolás: Száraz helyen, 25oC alatt, szobahőmérsékleten tárolandó.

A „VITALUX® PLUS vitaminokat és ásványi anyagot tartalmazó speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer makula degenerációban szenvedők részére minőség megőrzési időn belül használható fel.

Gyártó: Catalent Italy S.p.A Via Nettunense Km 20.100. Aprilia, Italy

Forgalmazó: Alcon Hungária Kft., 1114 Budapest Bartók Béla út 43-47. 

MAXILUTEN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA 30X

5.381 Ft
Kívánságlistára teszem

OCUVITE LUTEIN FORTE TABLETTA 30X

4.956 Ft
Kívánságlistára teszem

LXR LUTEIN KOMPLEX KAPSZULA 60X

4.700 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!