EUCERIN SUN OIL CONTROL NAPOZÓ KRÉM-GÉL ARCRA FF50+ 50ML

  • Magas fokú napvédelem az arc számára
  • Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológia (Advanced Spectral Technology) : UVA/UVB-védelem és védelem a nagy energiájú látható fény (HEVIS) ellen
  • Zsíros és aknéra hajlamos bőrre

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 139,72 Ft/ML
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: május 16.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Beiersdorf Kft.
9.314 Ft 6.986 Ft (5.501 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -25%
Az akció időtartama: 2024. 05. 01. - 2024. 06. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db
EUCERIN SUN OIL CONTROL NAPOZÓ KRÉM-GÉL ARCRA FF50+ 50ML
9.314 Ft 6.986 Ft (5.501 Ft + ÁFA) Kedvezmény: -25%
Az akció időtartama: 2024. 05. 01. - 2024. 06. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Fényvédő zsíros és aknéra hajlamos arcbőrre

Annak, hogy a napsugárzás káros hatással van a bőrre, az UV-fény a legfőbb oka, de a nagy energiájú látható fény (HEVIS) szintén létrehoz szabadgyököket, melyek további stresszt jelentenek a bőr számára.

Az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF50+ mindennapos használatra szánt fényvédő arckrém zsíros és aknéra hajlamos bőrre. Az Eucerin  innovatív Szélesspektrumú Fényvédelmi Technológiája (Advanced Spectral Technology) a magas szintű UV-védelem érdekében egyesíti a szélessávú és fotostabil UVA/UVB-szűrőket (1) és a licochalcone A hatóanyagot, mely semlegesíti az UV-fény és a HEVIS következtében létrejött szabadgyököket. A napozókrém fényvédő glicirretinsavat is tartalmaz, amely támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusát.

A faggyútermelést szabályozó Oil Control technológia az L-karnitin és a nagy elnyelőképességű mikrorészecskék jóvoltából a bőrt azonnal száraz tapintásúvá teszi, és hosszan tartó, akár 8 órás matt hatást biztosít.

Az Eucerin Sun Oil Control napozó gél-krém arcra FF50+ illatanyagmentes, textúrája ultrakönnyű és nem zsíros. Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják nagyon jó tolerabilitását érzékeny és aknéra hajlamos bőrön.

(1) Megfelel a Cosmetics Europe által meghatározott megmagasabb szintű UVA- és UVB-védelemnek. Az UVA-védelem magasabb szintű, mint az EU-ban érvényes követelmény.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati kutatások igazolják a termék nagyon jó tolerabilitását érzékeny és aknéra hajlamos bőrön.Tesztek bizonyítják, hogy trópusi, páradús éghajlaton is használható.

Főbb eredmények

Két termékhasználati tanulmány, (2) mely 325 vegyes, illetva zsíros, aknéra hajlamos bőrű nő részvételével zajlott, kitűnő eredményeket hozott. Az alanyok a következőkről számoltak be:

Azonnali beszívódás (98%)
Ultrakönnyű textúra (95%)
Hosszan tartó matt hatás (94%)
Órákkal a termék felvitele után sem csillog a bőr (93%)
Egy, az előző kutatástól független klinikai vizsgálatban a résztvevők a következőkről számoltak be (3):

A bőrük kevésbé volt zsíros (90%)
A termék nem tömítette el a pórusaikat (86%)
A termék faggyútermelést szabályozó hatást fejtett ki (81%)
(2) Az Eucerin kutatása. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ terméket nagyjából naponta egyszer használták, két héten át. A kutatásokat meleg és párás éghajlaton végezték (Thaiföldön és Spanyolországban).

(3) Az Eucerin kutatása. A klinikai vizsgálatban 40 vegyes vagy zsíros bőrtípusú nő vett részt. Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ terméket naponta kétszer használták, négy héten át.

(4) Osztott arc kutatás során a jobb arcfélre az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ terméket vitték fel, a bal arcfélre a kontroll FF50+ fényvédő terméket. Klinikai fotó készült a termék felvitele után öt perccel, erre mutatunk be egy példát. Az eredmények egyénenként változóak lehetnek.

TULAJDONSÁGOK

  • könnyű textúra
  • nem zsíros
  • nem ragad
  • gyorsan beszívódik
  • nem mitesszerképző
  • illatanyagmentes
Márka Eucerin
Kiszerelés 50 ML

EUCERIN SUN SZÍNTELEN NAPOZÓ SPRAY FF30 200ML

7.099 Ft
Kívánságlistára teszem

EUCERIN ATOPICONTROL SOS AKUT BŐRNYUGTATÓ KRÉM 40ML

7.200 Ft 5.400 Ft
Kívánságlistára teszem

EUCERIN DERMOCAPILLAIRE PH5 KÍMÉLŐ SAMPON 250ML

6.757 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!