URIAGE BARIÉSUN KOMPAKT PÚDER SPF50+ SÖTÉT (GOLD) 10G

Rendkívül erős fényvédelem, mely minden bőrtípusra, még a legérzékenyebb, intoleráns bőrre is ajánlott. Természetes, egészségesen ragyogó arcszínt biztosít, maszkhatás nélkül. Egységesíti a bőrszínt, segít elfedni a bőrhibákat, foltokat. Kizárólag fizikai szűrőket tartalmaz. 

Szállítási módok

Fizetési módok

Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: június 20.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.
5.670 Ft (4.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db
URIAGE BARIÉSUN KOMPAKT PÚDER SPF50+ SÖTÉT (GOLD) 10G
5.670 Ft (4.465 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Különösen ajánlott a túlérzékeny vagy kémiai szűrőkre, illatanyagokra, tartósítószerekre allergiás bőr védelmére. Maximálisan fotostabil. Fizikai szűrőket tartalmazó komplexének és antioxidáns összetevőinek, illetve az Uriage termálvíz bőrbarrier erősítő és és bizonyított DNS-védő hatásának köszönhetően kiemelkedő védelmet nyújt az UV-sugárzással szemben. Védelmet biztosít a napsugárzás okozta idő előtti bőröregedéssel és a barna foltok megjelenésével szemben. Uriage Termal water powder innováció: lágy krémpúder textúrájába por formulában beépül az Uriage termálvíz jótékony ásványi anyag tartalma, annak minden védő erejével. 

Használata: napon tartózkodás előtt megfelelő mennyiségben, alaposan és egyenletesen lefedve vigye fel a bőrre. A maximális védelem fenntartása érdekében rendszeresen ismételje használatát, különösen erős izzadás, úszás vagy törölközés után. 

Nem mitesszerképző.

LA ROCHE-POSAY HYDREANE BB KRÉM LIGHT SHADE 40ML

5.669 Ft
Kívánságlistára teszem

EUCERIN PH5 INTENZÍV KRÉM 75ML

5.648 Ft
Kívánságlistára teszem

LA ROCHE-POSAY HYDREANE BB MEDIUM SHADE 40ML

5.899 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!