NOTTEVIT HAPPY SLEEP KAPSZULA 30X

Kettős hatású esti stresszoldó, alvást segítő készítmény hangulatjavító összetevővel.

Figyelem! A Nottevit Happy Sleep kúraszerű alkalmazás mellett fejti ki eredményesen hatását. A hatóanyagoknak időre van szükségük a megfelelő hatás kifejtéséhez. Az alkalmazás 8-10 hetes periódusokban javallott, 2 hetes szünetek beiktatásával.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 210,03 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
6.301 Ft (4.961 Ft + ÁFA)
Menny.:db
NOTTEVIT HAPPY SLEEP KAPSZULA 30X
6.301 Ft (4.961 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Amellett, hogy segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, összetevői hozzájárulnak a lelki egyensúly és a pozitív hangulat fenntartásához, valamint idegrendszerünk egészséges működéséhez.

Három, hozzászokást nem okozó, garantált hatóanyag-tartalmú növényi kivonattal segíti az esti stresszoldást és a pihentető alvást, emellett alvás közben hasznosuló hangulatjavító és idegrendszert támogató összetevővel járul hozzá a másnapi jó közérzethez:

Az egyik legtöbbet vizsgált (150 tudományos publikáció, 50 klinikai vizsgálat), természetes hangulatjavító és lelki egyensúlyt támogató gyógynövényt, perzsa sáfrányt tartalmaz. A sáfrányt már az ókori perzsa birodalomban is használták teába keverve a lehangolt lelkiállapot, a melankólia kezelésére.  Természetes hangulatjavító hatását azóta modern klinikai vizsgálatokkal is igazolták, melyek szerint bizonyítottan fokozza az agyban felszabaduló szerotonin mennyiségét, és ezen keresztül fejti ki pozitív, kedélyjavító hatását. A Nottevit Happy Sleep kapszula garantáltan magas minőségű (1. kategória – Sargol), kézzel szedett Safr’Inside™ perzsa sáfrányt tartalmaz.
A Nottevit Happy Sleep kapszulában a B6-vitamin aktív formája (P5P) található, mely hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az idegrendszer egészséges működéséhez is.
A B6-vitaminnal közismerten együtt alkalmazott magnéziumot is tartalmaz, mely szintén támogatja az idegrendszer egészséges működését és a fáradtság, kifáradás csökkentéséhez is hozzájárul.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akikkel előfordul, hogy esténként a stressz miatt nem tudnak elaludni, nem alszanak eleget vagy éjjelente felébrednek, és a kialvatlanság mellett a hétköznapokban előforduló lehangolt lelkiállapot, negatív hangulat enyhítéséhez is szeretnének természetes segítséget kapni.

Ők a kevesebb stressz és a pihentetőbb alvás mellett hosszabb távon szeretnék közérzetüket, hangulatukat javítani, és lelki egyensúlyuk helyreállítását támogatni.

Kiszerelés 30 DB

NOTTEVIT BEAUTY SLEEP KAPSZULA 30X

6.296 Ft
Kívánságlistára teszem

NOTTEVIT SKINNY SLEEP KAPSZULA 30X

6.337 Ft
Kívánságlistára teszem

WISETREE NATURALS ASHWAGANDHA KOMPLEX KAPSZULA 60X

6.391 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!