A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
7.593 Ft (5.979 Ft + ÁFA)
Menny.:db

EUCERIN ATOPICONTROL LIPID-OLAJTUSFÜRDŐ 400ML

Ár:
7.593 Ft (5.979 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Segít helyreállítani a bőr védekezőképességét és óvja a bőrt a kiszáradástól

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 18,98 Ft/ML
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Beiersdorf Kft.

Leírás és Paraméterek

Az Eucerin® AtopiControl Lipid-Olajtusfürdő gyengéden tisztítja és megnyugtatja az atópiás bőrt, segít enyhíteni a viszketést és megelőzni a bőr további kiszáradását. Használja minden nap, a gyulladt fázisokban éppúgy, mint a nem-akut (gyulladásmentes) időszakokban.

A tusfürdő, mely 50%-ban tartalmaz omega zsírsavakat és más természetes olajokat, magas olajtartalmának köszönhetően puhítja a bőrt és megvédi a további kiszáradástól, segít a viszketés enyhítésében is. Az Eucerin® AtopiControl Lipid-Olajtusfürdőt a nedves bőrre vigye fel a napi zuhanyozás vagy fürdés alkalmával. A termék felnőttek, gyerekek és 3 hónaposnál idősebb csecsemők számára egyaránt alkalmas tisztálkodásra. Csecsemők esetében csak a fürdővízbe öntve szabad alkalmazni.

Az Eucerin® AtopiControl Lipid-Olajtusfürdő illatanyag-, színezőanyag- és tartósítószer-mentes, így a bőrirritáció kockázata minimális.

Márka Eucerin

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!