APIVITA ROYAL HONEY TESTÁPOLÓ KRÉM SZÁRAZ BŐRRE 150ML

Gazdagon táplál, hidratál, megfiatalít, rugalmasságot ad

98% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 42,69 Ft/ML
Elérhetőség: 2
Várható szállítás: április 24.
Szállítási díj: 1.219 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.
6.404 Ft (5.043 Ft + ÁFA)
Menny.:db
APIVITA ROYAL HONEY TESTÁPOLÓ KRÉM SZÁRAZ BŐRRE 150ML
6.404 Ft (5.043 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Gazdag textúrájú testápoló krém. Görög kakukkfűmézből és hialuronsavból álló innovatív hidratáló komplexe intenzíven hidratálja, puhává teszi és megfiatalítja a bőrt. Méhviasz, organikus olíva- és mandulaolajok, shea vaj, kakaóvaj, aloe és E-vitamin tartalmának köszönhetően mélyen táplál, hidratál és segít erősíteni és megtartani a bőr rugalmasságát. A rózsa és narancs illóolajok és a virág- és kakukkfűmézre emlékeztető illat segítik a relaxációt és revitalizálják a testet és a lelket. Formulájában antioxidánsokban gazdag görög hegyi tea infuzum helyettesíti a vizet, mely véd a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, hidratál és anti-aging hatású.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, fenoxietanolt, PCM-t, NM-t.

APIVITA Innováció
Szabadalmaztatott Görög hegyi tea infuzum
A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban vizet tartalmaznak. Az APIVITA termékeiben a vizet antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag növényi infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti. Ez a termék az Olümposz hegységben gyűjtött, három Görög hegyi teafajtából készített infuzumot tartalmaz, mellyel véd a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, fokozza a termék hidratáló tulajdonságait és anti-aging hatású. Az infuzumok hatékonyságát tudományosan igazolták, miközben antioxidáns hatásukat és polifenol tartalmukat tudományos módszerekkel mérik.
A Royal Honey testápolóban található 3 görög hegyi tea faj (Sideritis Scardica, Sideritis Perfoliata, Sideritis Raeseri) szabadalmaztatott infuzuma aktiválja a szirtuinokat, melyek az öregedésgátlásban szerepet játszó fehérjék, valamint az aquaporin csatornákat, melyekkel fokozza a bőr hidratáltságát.
Márka Apivita
Kiszerelés 150 ML

NUXE REVE DE MIEL SZUPER BALZSAM MÉZZEL SZÁRAZ ARCRA ÉS TESTRE 40ML

6.605 Ft
Kívánságlistára teszem

DERMEDIC LINUM EMOLIENT GAZDAGON TÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ KRÉM 225G

6.149 Ft
Kívánságlistára teszem

URIAGE KÉRATOSANE 30% UREA GÉL-KRÉM 40 ML

6.664 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!