A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
3.966 Ft (3.123 Ft + ÁFA)
Menny.:db

NAPFÉNYVITAMIN SUNFIBER PREBIOTIKUS ROST KAPSZULA 60X

Ár:
3.966 Ft (3.123 Ft + ÁFA)
Kiszerelés
60 DB
Menny.:db

A Sunfiber® prebiotikum egy szabadalommal rendelkező prebiotikus hatású természetes hidrolizált guargumi alapú rostkészítmény. A rostokban gazdag táplálkozás igazoltan kedvezően befolyásolja az emberi mikrobiom működését. A Sunfiber AG rostról is elmondható, hogy kifejezetten a jótékony bélbaktériumok szaporodását segíti, fokozza azok bélfalon való megtapadásának sikerességét, a belek kolonizációját.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 66,10 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

A nem megfelelő és hiányos táplálkozás főként a rostokban (prebiotikum) szegény élelmiszerek fogyasztása, bizonyos ételkomponensek (glutén – gliadin), adalékok, antibiotikumok, valamint a krónikus stressz ártalom igen nagy károsodást okozhatnak a bélflóra állapotában, ún. disbiosis alakulhat ki, mely táptalaja lehet számos ismert tápcsatornát érintő megbetegedésnek (IBS, IBD, SIBO). A mikrobiom károsodása maga után vonja a bélnyálkahártya sebezhetőségét, a korlátozott felszívódást is.

A bélflóra működésének helyreállítása komplex feladat. Egyrészt a szükséges étrendi változtatásokat mielőbb meg kell tenni, a stressz ártalom csökkentésével karöltve. Mindezekkel párhuzamosan a megfelelő probiotikus támogatás mellett éppolyan fontos a rostokban gazdag élelmiszerek és kiegészítők fogyasztása. A prebiotikumok segítik a jótékony bélbaktériumok és más flóraalkotók anyagcseréjét, szaporodását. A rostok jelenlétében hatékonyabban állítanak elő a szervezetünk számára fontos anyagokat, melyeken keresztül segítik a megfelelő vércukorszint, koleszterin szint fenntartását, a bélnyálkahártya védelmét, a gyulladásos folyamatok csillapítását, a kifogástalan felszívódást és a székrekedéses vagy éppen hasmenéses panaszok enyhülését is.

A prebiotikumok a bélrendszer számára emészthetetlen rostok, melyek a tápcsatornán végighaladva változatlan formában ürülnek miközben minőségi tápanyag forrásként támogatják a bélflórát alkotó mikroorganizmusok életképességét.

Aktív összetevők 2 kapszulában
Sunfiber® AG prebiotikus rost (hidrolizált guargumi) 1000 mg

Kapszula anyaga: zselatin

Kiszerelés: 60 db kapszula

Mentességekre vonatkozó információk:

  • Hisztamin mentes
  • Laktózmentes
  • Cukormentes
  • GMO mentes
  • Gluténmentes
  • Glifozát mentes

GMP minősítésű üzemben előállított magyar termék.


Fogyasztási javaslat: Napi 2 kapszula étkezés közben

Gyermekek számára is fogyasztható!

A Sunfiber® prebiotikum étrend-kiegészítő nem gyógyszer. A termék kizárólag a helytelen táplálkozást hivatott kiegészíteni, illetve az életminőséget javítani. Betegség esetén mindenképpen keresse fel kezelőorvosát! A megadott dózist ne lépje túl! Fénytől védett, száraz, hűvüs helyen tárolandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!