A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
10.846 Ft (8.540 Ft + ÁFA)
Menny.:db

LIERAC ARKESKIN+ HORMONÁLIS ÖREGEDÉST KORRIGÁLÓ KRÉM 50ML

Ár:
10.846 Ft (8.540 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A LIERAC ARKESKIN+ hormonális öregedést korrigáló krém egy hatékony és innovatív termék, amely segít korrigálni azokat a bőrproblémákat, amelyek az öregedési folyamat során jelentkeznek. Ez a hormonális elváltozások kezelésére szolgáló kozmetikai formula kifejezetten a menopauza időszakában tapasztalható bőrproblémákra lett kifejlesztve. A krém 50 ml-es mérete ideális az otthoni használathoz, hosszú távon biztosítva a termék használatát. A könnyű textúrájú formula gyorsan felszívódik a bőrbe, hogy hatékonyan kifejthesse hatását. A termék titka az aktív hatóanyagokban rejlik, amelyek erőteljesen kisimítják a ráncokat és feszessé teszik a bőrt.

A LIERAC ARKESKIN+ krém rendszeres használata látható eredményeket hozhat a menopauza okozta bőrproblémák csökkentésében. A bőr feszessé, simává és ragyogóvá válik, az arcbőr pedig fiatalosabb és egészségesebb megjelenést kaphat. A tesztelt és bizonyított hatékonysággal rendelkező LIERAC ARKESKIN+ krém az érett nők számára kifejlesztett kiváló minőségű termék, amelynek használatával újra megtalálhatjuk fiatalságunk és szépségünk.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 216,92 Ft/ML
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Laboratoires Lierac

Leírás és Paraméterek

A LIERAC ARKESKIN+ hormonális öregedést korrigeáló krém a bőr fiatalon tartásában segít. Ez a forradalmi formula a hormonális öregedés jeleinek csökkentésére, valamint a bőr vitalitásának és ránctalanításának fokozására lett kifejlesztve. A krém tökéletesen illeszkedik a bőrre, hidratál, feszesít és kisimítja a ráncokat. A termékben található hatóanyagok hatékonyan támogatják a bőr vitalitását és megújulását. Az egyedülálló összetételének köszönhetően a krém serkenti a kollagénszintézist és megerősíti a bőr rugalmasságát.

A LIERAC ARKESKIN+ hormonális öregedést korrigeáló krém 50 ml-es kiszerelésben kapható, ami ideális mennyiség az egész arc és nyak ápolására. A krém könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

Használata egyszerű: naponta egyszer, reggel vagy este vigyen fel egy vékony réteget a tiszta és száraz bőrre. Kíméletesen masszírozza a krémet a bőrbe, hogy teljesen felszívódjon.

A LIERAC ARKESKIN+ hormonális öregedést korrigeáló krém az érett bőrök számára elengedhetetlen termék. Tergye le a korábbi bőrhibákat, töltse fel a bőrt vitalitással és élvezze a fiatalos kinézetét!

Ajánlott korosztály 50 éves kor fölött
Márka Lierac
Kiszerelés 50 ML

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!