WISETREE NATURALS D3- K2- A-VITAMIN CSEPP 20ML

D3-K2-A vitamin pótlása új megközelítésben!

A zsírban oldódó vitaminok szinergikusan működnek együtt A, D, E, K vitaminok együtt sokkal hatékonyabbak, mint önmagukban. A K2 vitamin feladata, hogy a fehérjéket aktiválja, így a kálcium valóban a csontokhoz szállítódjon és ne a lágy szövetekben halmozódjon fel; a magnézium is ezt a szerepet tölti be. A K2 vitaminnál nagyon fontos, hogy az étrend-kiegészítő transz formában tartalmazza, ráadásul azt is min. 95%-ban, így a cisz formában lévő K2-vitamin minimális mennyiségben van csak jelen, ugyanis csak a transz formában lévő K2-vitamin tudja élettani szerepét betölteni.

Az A-vitamin feltétele a D-vitamin hasznosulásának és működésének. A WTN D3-K2-A-vitamin komplexben optimális mennyiségben van benne, az ajánlott napi bevitel közel fele.

Rendkívül fontos a készítmény hasznosulása és hatékonyságának maximalizálása, ezért a készítmény vívőanyaga az MCT olaj, amely kiváló biológiai hasznosulást biztosít.

A termék tartósítószer mentes, így a termék pipettájával való érintkezés (nyelv, szájüreg, stb) potenciálisan megnövelheti a kórokozók elszaporodását a termékben. Ez minőségbeli elváltozást okozhat!

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 238,70 Ft/ML
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: október 24.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Kiszerelés
20 ML
4.774 Ft (3.759 Ft + ÁFA)
Menny.:db
WISETREE NATURALS D3- K2- A-VITAMIN CSEPP 20ML
4.774 Ft (3.759 Ft + ÁFA)
Menny.:db

EUROVIT OLIVA-D 2200NE LÁGYZSELATIN KAPSZULA 60X

3.807 Ft
Kívánságlistára teszem

CALCITRIO EXTRA FILMTABLETTA 50X

4.013 Ft
Kívánságlistára teszem

LXR CSONT PLUSZ KOMPLEX RÁGÓTABLETTA 60X

3.900 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!