VIRASOOTHE GÉL BÁRÁNYHIMLŐRE 50G

Az Osmo Care technológia segítségével, a Care Virasoothe gél és spray gél klinikailag bizonyítottan enyhíti a bárányhimlő viszketési tüneteit azáltal, hogy hűti a bőrt, így csökkentve az irritációt. A bőrnek ily módon nyújtva védelmet, elősegíti annak természetes gyógyulását, csökkenti a tartós hegek képződésének veszélyét.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 47,96 Ft/G
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
2.398 Ft (1.888 Ft + ÁFA)
Menny.:db
VIRASOOTHE GÉL BÁRÁNYHIMLŐRE 50G
2.398 Ft (1.888 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A bárányhimlőről

A bárányhimlő a varicella zoster vírus által okozott járványos fertőző gyermekbetegség, mely leginkább a kisgyermekeket érinti.

A bárányhimlő első jelei

Jellemzően enyhe lázzal és viszkető bőrhólyagok megjelenésével jár együtt. A hólyagok általában először piros foltok formájában a mellkason és a hason jelennek meg, később pedig a teljes testfelületen is elterjednek. A hólyagok körülbelül 4-5 napon belül leszáradnak és varasodásokká alakulnak. Ha ezeket elvakarják, vagy baktériumokkal fertőződnek, a helyükön tartós hegek maradhatnak.

Amit a bárányhimlőről még feltétlenül tudni kell

  • A gyermekek 90%-a elkapja a bárányhimlőt¹.
  • Leggyakoribb a 0-4 éves korú gyermekek körében².
  • A fertőzés általában széles körben terjed, amely a téli és a kora tavaszi időszakban tetőzik.
  • Az ágyhoz kötött állapot gyermekeknél általában 7-10 napig tart.
  • A vírus okozta kiütések és a hólyagok gyakran nagyon viszketnek, begyulladnak és baktériumokkal felülfertőződhetnek.
  • A viszketést tartják a bárányhimlő legkellemetlenebb tünetének³.
  • A vakaródzás felülfertőződést okozhat, ami késlelteti a sebgyógyulást és maradandó hegeket okozhat - ez az, ami a szülőket a leginkább aggasztja³.

Referenciák:

  1. The Pharmaceutical Journal (Vol 277) Oct 06.
  2. Birmingham Research Unit – Royal College of General Practitioners, 2007.
  3. GFK – NOP Chickenpox Survey carried out 4-9 Sept 2008.

1. Mi a Care Virasoothe, és mire alkalmazható?
Az Osmo Care technológia segítségével, a Care Virasoothe gél és spray gél klinikailag bizonyítottan enyhíti a bárányhimlő viszketési tüneteit azáltal, hogy hűti a bőrt, így csökkentve az irritációt. A bőrnek ily módon nyújtva védelmet, elősegíti annak természetes gyógyulását, csökkenti a tartós hegek képződésének veszélyét.

2. Összetevők
Glicerin, PEG-8, kaprilil-glikol, nátrium-poliakrilát, karbomer, nátrium-hidroxid és tisztított víz. Nem tartalmaz tartósítószert.

3. Lehetséges mellékhatások
Bármely összetevő elleni allergia esetén mossa le az érintett területet szappannal és vízzel, és forduljon orvoshoz. A gél használatakor esetenként bizsergő érzés tapasztalható.

4. Hogyan kell használni a Care Virasoothe gélt és spray gélt?
6 hónapnál idősebb gyermekek számára. Használat előtt mossa és szárítsa meg a kezét.
Spray gél: Ne használja a terméket, ha vásárláskor a zár sérült vagy sérültnek tűnik. A műanyag zár elcsavarásával nyissa ki a szórófejet! Tartsa a flakont körülbelül, 10 cm-re a bőr felett, és permetezze a gélt a bőrre. A szükséges, finom masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be a gélt a bőrbe. Használja naponta 2-3 alkalommal, illetve mikor enyhíteni kell a tüneteket. Vigyázzon, hogy ne permetezze szembe vagy közvetlenül az arcra, és ne lélegezze be a permetet. Az arcon történő megfelelő alkalmazáshoz előbb permetezze a gélt a tenyerére, majd a megszokott módon finoman dörzsölje be a bőrbe. 6 hónapnál fiatalabb gyermekeknél csak orvosi felügyelet mellett alkalmazható.
Gél: Ne használja a terméket, ha vásárláskor a tubus zárófóliája sérült vagy sérültnek tűnik. A gél használata előtt és után mosson kezet és alaposan szárítsa meg. Használja naponta két vagy három alkalommal, illetve amikor a viszketés enyhítésére van szükség! Az arcon és a teljes testfelületen használható.

5. Hol használhatja a Care Virasoothe gélt és spray gélt?
Az arcon és a teljes testfelületen használható. Kizárólag külsőleg alkalmazható.

6. Mikor forduljon orvoshoz?
Care Virasoothe gél és spray gél használata előtt 6 hónapnál fiatalabb gyermekek, valamint bárányhimlős felnőttek esetében háziorvoshoz kell fordulni! Forduljon azonnal orvoshoz, ha gyermeke belázasodik, ha a bőrkiütés a szemre átterjed, vagy ha a foltok körüli bőr megdagad, fáj vagy nagyon bevörösödik! Akkor is forduljon orvoshoz, ha nem biztos abban, hogy bárányhimlőről van szó!

7. Tárolás
Tárolás 25°C alatti hőmérsékleten az eredeti dobozában! Ne használja a csomagoláson feltüntetett lejárati dátum után!
Tartsa távol meleget kibocsátó eszközöktől!

8. Figyelmeztetés
• A gél a szembe ne kerüljön!
• Ha véletlenül a szembe kerül, öblítsük ki bő tiszta vízzel! Ha az irritáció nem szűnik, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez!
• Tartsa gyermekektől elzárva!
• Felnőttek, idősek és 6 hónapnál fiatalabb gyermekek kizárólag orvosi felügyelet mellett alkalmazhatják a Virashoothe spray-t.
• Bármely összetevővel szembeni érzékenység esetén mossa le szappannal és vízzel az érintett területet és forduljon orvoshoz!
• Ha a gyermek véletlenül lenyelné, öblítse ki a száját vízzel, s forduljon orvoshoz!

VIRASOOTHE SPRAY GÉL BÁRÁNYHIMLŐRE 60ML

3.044 Ft
Kívánságlistára teszem

URIAGE PRURICED GÉL VISZKETŐ BŐRRE 100ML

6.131 Ft
Kívánságlistára teszem

URIAGE PRURICED KRÉM VISZKETŐ SZÁRAZ BŐRRE 100ML

6.134 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!