VALINDA TABLETTA 10X

A Valinda a macskagyökér (Valeriana officinalis) mentolos kivonatát tartalmazza. A Valinda gyorsan felszívódó nyelv alatti tabletta a benne lévő valeriána révén:
• segíti az elalvást
• segít fenntartani a természetes alvást
• segíti a relaxációt stresszes életmód esetén
• hozzájárul az egészséges szívműködés és idegállapot fenntartásához

A Valindát nem kell vízzel bevenni, nyelv alatt oldódó formája miatt a benne található valeriána kivonat gyorsan felszívódik, a mentol miatt pedig kellemes ízű.

Szállítási módok

Fizetési módok

Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 25.
Szállítási díj: 1.219 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Actavis Hungary Kft.
855 Ft (673 Ft + ÁFA)
Menny.:db
VALINDA TABLETTA 10X
855 Ft (673 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Miért fontos, hogy jól aludjunk?
Az alvás létfontosságú szervezetünk egészséges működése szempontjából. Ha megfelelő mennyiségű és minőségű alváshoz jutunk, azzal hozzájárulhatunk mentális és fizikai egészségünkhöz, így általános életminőségünkhöz és egészségünkhöz is.

Ha egy éjszaka nem tudjuk magunkat kipihenni, másnap kimerültnek, tompának, feszültnek érezhetjük magunkat, azonban egy kiadós alvással javíthatunk a helyzeten.

A valeriánáról
Az ősi Görögországban és Rómában a valeriánát mint gyógyító növényt használták. Hippokratész leírta terápiás felhasználását, és Galenus, a római orvos álmatlanságra is javasolta a II. században.*
A macskagyökeret a középkorban olyannyira nagyra tartották, hogy szinte minden gyógyító főzetbe került belőle. A későbbi századokban folyamatosan derültek ki a valeriána további előnyei, emiatt alkalmazták sebgyógyításra, légzési és emésztési panaszok esetén, görcsoldásra valamint nyugtalanság és stressz kezelésére.

Összetevők: szacharóz; macskagyökér mentolos kivonata izo-valeriánsav mentol-észter formájában; mentol; emulgeálószer: kalcium-sztearát (E572). Egy tabletta 60 mg izo-valeriánsavat tartalmaz mentol-észter formájában.

Javasolt napi adag felnőtteknek: a Valinda tablettát a nyelv alá helyezve kell tartani, amíg teljesen fel nem oldódik. Javasolt napi adag 1 db tabletta egyben vagy két részre osztva. A javasolt napi adagot nem szabad túllépni.

Tudnivalók és figyelmeztetések: a Valinda tablettát nem szedhetik terhes vagy szoptató nők, valamint gyermekek. Az étrend-kiegészítő tablettát kisgyermek elől elzárva kell tartani!
Gépjárművezetéskor alkalmazása fokozott körültekintést igényel. Fokozhatja a nyugtató és altató hatású gyógyszerek, valamint az alkohol szedatív hatását! Cukorbetegek vegyék figyelembe, hogy 1 db tabletta 1,158 g szacharózt tartalmaz.

Tárolás: Száraz helyen, 25°C alatt tárolandó.

A Valinda étrend-kiegészítő tabletta.

VALERIANA RELAX NÖVÉNYI KIVONATOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA 30X

1.142 Ft
Kívánságlistára teszem

VALERIANA NIGHT NÖVÉNYI KIVONATOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA 30X

2.050 Ft
Kívánságlistára teszem

VALINDA TABLETTA 20X

2.707 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!