A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető. Megértettem
Termékek Menü
0

Ingyenes házhozszállítás 10000 Ft felett

Tippek, tudnivalók gazdiknak

KEDVENCEINK PARAZITAFERTŐZÉSEI

Akár kutyatartók, akár cicatartók vagyunk, házi kedvenceinket bármelyik esetben veszélyeztethetik parazitafertőzések, amelyek komoly egészségügyi veszélyt jelentenek állatainkra, és az emberi szervezetbe jutva akár ránk, emberekre is. Nem kell azonban, hogy ez elvegye kedvünket az állattartástól. A betegségek jelentős részét el tudjuk kerülni, ha kedvenceink megfelelő orvosi ellátást kapnak, és biztosítjuk számukra az oltásokat, különböző megelőző szereket, és  megfelelő higiénés körülményeket.

KUTYA MELEG VAN!

Örülhetünk a forró napoknak, mert elhozzák a nyaralás hangulatát. Kutyáinknak azonban nem könnyű elviselni a magas hőmérsékletet. Összegyűjtöttünk pár ötletet, hogyan tegyük pille könnyen elviselhetővé négylábú kedvencünknek a nyarat.

TIPPEK KULLANCS ELLEN KUTYÁKNAK

A nyár nem csak minket vonz ki a szabadba, négylábú barátaink is szívesen kalandoznak velünk erdőn, mezőn, réteken. Azonban ahogy mi, emberek, úgy kutyáink is áldást jelentenek a kullancsok számára, akik alig várják, hogy szomjukat vérünkkel csillapítsák. Kutyáinkat is fenyegetik a kullancsok által terjesztett betegségek, úgy mint a Lyme-kór, a kullancsencephalitis vagy a babéziózis (kutyamalária). Cikkünkben adunk pár tippet, hogyan tudjuk megvédeni kedvenceinket.

Vásárlóink kedvence
Raktáron
Várható szállítás: február 22.
4.900 Ft
Raktáron
Várható szállítás: február 22.
11.179 Ft
Raktáron
Várható szállítás: február 22.
3.500 Ft
Raktáron
Várható szállítás: február 22.
12.411 Ft
Raktáron
Várható szállítás: február 22.
10.370 Ft