TICKLESS KID ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ 3-10 ÉVES KORIG

A TICKLESS Kid távol tartja a kullancsokat, veszélyes vegyi anyagok használata nélkül. Csak rögzítse biztonságosan a készüléket a kisgyermek ruházatára és az az aktiválást követően akár 9-12 hónapon keresztül védelmet nyújt a kullancsok ellen, hogy az egész család gondtalanul élvezhesse a természetet.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 5.985,00 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
5.985 Ft (4.713 Ft + ÁFA)
Menny.:db
TICKLESS KID ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ 3-10 ÉVES KORIG
5.985 Ft (4.713 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Tickless Kid ideális megoldás kullancsok ellen, már a baba első szabadban töltött napjaitól kezdve. Gyermekeknek 3-10 év között.

Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket és illatanyagokat.

A TICKLESS Kid káros vegyi anyagok használata nélkül véd a kullancsoktól, hogy gondtalanul élvezhessétek a szabadban töltött időt. Rögzítsd gyermeked ruházatára, és az aktiválást követően az eszköz 6-12 hónapon keresztül távol tartja a veszélyes vérszívókat. Egyszerű használatának köszönhetően kiváló választás bármilyen szabadtéri program esetén, például osztálykiránduláson is, hiszen nem kell a gyermeknek bizonyos időközönként befújnia vagy bekennie magát, amit esetleg elfelejthet.

Az eszköz ultrahang impulzusok kibocsájtásával fejti ki hatását, melyek érzékelhetetlenek babák, felnőttek vagy háziállatok számára, de zavarják a kullancsokat, ily módon távol tartva őket. Hatótávolsága kb. 1,5 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál.

A TICKLESS® technológia hatékonyságát az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Laboratóriumában elvégzett klinikai kutatás bizonyította.

- vegyszer- és illatanyag mentes
- hatótávolsága kb. 1,5 méter
- újszülött kortól használható
- hatékonysága klinikai tesztekkel igazolt
- könnyű a használata
- akár 12 hónapon keresztül véd
- Tickless Kid 3-10 éves korig

10 évesnél idősebb gyermekek számára a TICKLESS Human terméket javasoljuk, annak nagyobb hatótávolsága miatt.

HASZNÁLATA: Húzd ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED fénnyel bármikor ellenőrizheted a működést. A készüléket rögzítsd biztonságosan a kisgyermek ruházatához (pl. övtartó, cipőfűző) vagy a babakocsihoz úgy, hogy azt a baba ne tudja lenyelni. A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsd el azzal, hogy letakarod pl. takaróval a készüléket.

FIGYELMEZTETÉS: Méretei miatt kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható. A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP31). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. A készülék átlagos időjárási körülmények között 6-12 hónapon keresztül működik.

VITAMIN STATION LYME-KÓR GYORSTESZT

6.848 Ft
Kívánságlistára teszem

TICKLESS HUMAN ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA (NARANCSSÁRGA)

7.131 Ft
Kívánságlistára teszem

TICKLESS HUMAN ULTRAHANGOS KULLANCSRIASZTÓ MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA (ZÖLD)

7.131 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!