A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
3.261 Ft (2.568 Ft + ÁFA)
Menny.:db

TENA LADY SLIM MINI PLUS 16X

Ár:
3.261 Ft (2.568 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A microPROTEX™ kompressziós technológiával kialakított TENA Lady Slim Mini Plus betét HÁROMSZOROS VÉDELMET kínál a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. Méretre megegyezik egy kisebb egészségügyi betéttel, nedvszívó erejének köszönhetően azonban alkalmi vizeletvesztés esetén ajánljuk. A microPROTEX™ kompressziós technológiának köszönhetően a termék nedvszívó képessége a szükséges pontokon érvényesül: így biztosítja Önnek a kellő védelmet és diszkréciót.

Gyors nedvszívás és diszkrét védelem a microPROTEX™ technológia révén
A TENA Lady Slim betétek aszimmetrikus kialakításúak, hogy a testhez illeszkedve kényelmet és diszkréciót biztosítsanak Önnek
Hármas védelem – száraz érzés, biztonság és Odour Control szagsemlegesítő rendszer

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 203,81 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Gyors nedvszívás és diszkrét védelem a microPROTEX™ technológia révén
A TENA Lady Slim betét kialakítása során a vizeletszivárgás elleni hatékony védelem volt a cél. A microPROTEX™ kompressziós technológia a betétet alkotó, rendkívül nagy nedvszívó képességű anyagok mindegyikében megtalálható, ezáltal a termék nedvszívó képessége a szükséges pontokon érvényesül: így biztosítja Önnek a kellő védelmet és diszkréciót. A TENA Lady Slim betét viselése közben Ön gondtalannak és magabiztosnak érezheti magát!
A TENA Lady Slim betétek aszimmetrikus kialakításúak, hogy a testhez illeszkedve kényelmet és diszkréciót biztosítsanak Önnek
A TENA Lady Slim betétek azon túl, hogy kiváló védelmet nyújtanak, a kényelemről és a diszkrécióról is gondoskodnak. A TENA Lady Slim betétek aszimmetrikus kialakításúak, ezáltal testhez állóak. Így Ön is bátran élvezheti az élet örömeit.
Hármas védelem – száraz érzés, biztonság és Odour Control szagsemlegesítő rendszer
Minden TENA Lady termék háromszoros védelmet nyújt Önnek a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. Éjjel-nappal száraz, biztonságos érzést és magabiztosságot ad.
Bőrgyógyászatilag tesztelt
A termék minden összetevője bőrgyógyászatilag tesztelt, hogy kényelmes és biztonságos legyen bőrünk számára.
Rendkívül lágy, selymes puhaság és száraz érzés
A szárazság fontos a bőr védelme és a friss érzés érdekében. A TENA Lady Slim betéteken selymesen puha, pamutszerű borítás található, amely azonnal elvezeti a nedvességet a bőr felületéről. A TENA Lady Slim betétek gondoskodnak a bőr szárazságáról, így Ön magabiztos maradhat.
Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszer a magabiztosságért
Ne szorongjon a vizeletszivárgás miatt! Az aktív mikrogyöngyökkel rendelkező TENA Lady Slim betétek Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszere csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását. A TENA Lady Slim betétek nyújtotta magabiztos, friss érzés minden helyzetben elkíséri!
Egyesével csomagolva – Easy Wrap csomagolásban
A TENA Lady Slim Mini betétek egyesével csomagolva – Easy Wrap csomagolásban – kaphatók, így egyszerű a betétet a táskába vagy a zsebbe csúsztatni. A TENA Lady Slim Mini betéteket magunkkal hordani és kidobni is egyszerű.

Termékismertető
Hossz: 25.1 cm
A következő csomagméretekben kapható:
Csomagméret: 16 db

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

A TENA Lady termékek gyógyászati segédeszközök. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!