A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

MIT AJÁNDÉKOZZ KARÁCSONYRA EGY SZUPER SZÜLŐNEK?

MIT AJÁNDÉKOZZ KARÁCSONYRA EGY SZUPER SZÜLŐNEK?

Sohasem volt még ilyen könnyű dolguk a szülőknek, mint manapság. Legalábbis, ami a gyermeknevelési tippeket illeti, hisz ezekkel bőven el vannak látva. Magazinok, könyvek, tévéműsorok és blogok szakemberei, önjelölt tanácsadói ontják magukból az ötleteket, hogy mit tegyen, vagy ne tegyen a boldog gyermekkor érdekében a jó szülő. De ki figyel magára a szülőre? Közeledik a karácsony, itt a remek lehetőség, hogy figyelmes ajándékoddal kifejezd a családban lévő anyukáknak és apukáknak: te tényleg törődsz velük!

Szerintünk minden szülő szuperszülő.

Hiszen a szülők csodákra képesek. Akár a gyermekük jókedvéről, akár az egészségéről van szó, kreativitásuk és kitartásuk határtalan. Önfeledten bohóckodnak, amikor mosolyt kell varázsolni a kis arcocskákra és éjszakákon át virrasztanak, ha csemetéjük beteg.

Azt, hogy ők milyen erőtlenek, fáradtak, senki sem tartja számon. Senki sem veregeti őket vállon csak azért, mert (olykor erőn felül is) ellátták szülői feladataikat. Idén karácsonykor a te családodban, baráti körödben azonban minden másként lehet!

A szuperszülők azt fogják érezni figyelmes, törődéssel teli ajándékod láttán, hogy díjazod hihetetlen teljesítményüket. Te pedig megnyugodhatsz, hogy pontosan azt ajándékoztad nekik, aminek a legjobban örülnek.

De mivel lepj meg egy szuperanyukát vagy apukát karácsonyra?

A szuperszülő fontos segítőtársa egy szupereszköz.

A tél nem csak az ünnepi készülődés, hanem az egybefolyó, soha véget nem érő felső légúti fertőzések időszaka is a legtöbb családban. És amikor egy gyerek beteg, fontos feladat a lázmérés. Egy láztól, hőemelkedéstől nyugtalan, torok- vagy fülfájástól, bedugult orrtól szenvedő kicsi hőmérsékletét viszont nem is olyan egyszerű megmérni. Ficánkol, nyűgösködik, kézzel-lábbal tiltakozik.

Ahogyan ennek az ellenkezője is igaz. Vannak gyermekek, akik még 39 fokos lázzal is vidáman szaladgálnak a lakásban – ekkor meg éppen ezért körülményes a mérés szülő számára. Alvás közben is lehet ok a lázmérésre, például ha az alapos szuperszülő szeretne biztos lenni abban, hogy a lázcsillapító megfelelően hatott. Ha a gyermek nyugtalanul forgolódik, azt is jó lenne tudni, hogy nem az épp egyre emelkedő láz zavarja-e az álmát.

Ajándékozz ezért érintésmentes hőmérőt!

Egy olyan gyors, könnyen leolvasható érintésmentes hőmérő, mint amilyen a Thermoval gyártmánya, lehetőséget ad arra, hogy a szuperszülő felesleges időhúzás, hisztizés és kellemetlenségek nélkül, észrevétlenül ellenőrizhesse a gyermek hőmérsékletét. Az észrevétlenség egyben nesztelenséget is jelent, mert a hőmérő nem zavarja csipogással a kis beteget.

Ráadás, hogy a szülő a gyermek szobájának hőmérsékletét is ellenőrizheti ugyanazzal a mozdulattal. Ez legalább annyira fontos lehet, mint a lázmérés. Hiszen ha a kis beteg lázát túlfűtött szobában próbáljuk meg levinni, ezzel épp a hőleadás hatékonyságát akadályozzuk. A hőleadást elősegítheti, ha a gyermek nincs meleg pizsamában, nem takarjuk be vastag paplannal - és nem tekerjük fel a fűtést. Az érintésmentes hőmérővel a szülő egy pillanat alatt ellenőrizheti, mire van szükség lázcsillapítótól a lazább ruházatig, szellőztetésig ahhoz, hogy zaklatott gyermeke megnyugodjon. A Thermoval érintésmentes hőmérő további szuperképességekkel is felruházza a szülőt, mivel érintés nélkül ellenőrizheti az étel, a cumisüveg és a fürdővíz hőmérsékletét is.

A szuperszülő mindig nyugodt – feltéve, ha segítesz neki a lazításban!

Az átvirrasztott éjszakák és a folyamatos aggódás miatt elcsigázott szülőnek szüksége van egy kis megnyugvásra, lazításra. A B-vitaminokat mintha nekik találták volna ki: ezek a vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működésének fenntartásához, a bőr, a haj és a köröm egészségéhez.

Az energiaháztartásunk normális működésében fontos szerepet játszó B-vitaminok vízben oldódnak, és ha elég változatosan táplálkozunk, akkor sikerül bevinni a megfelelő mennyiséget.

Egy elfoglalt, folyton rohanásban lévő szuperszülőre sok minden jellemző, de a minden szempontból kiegyensúlyozott táplálkozás csak a legritkább esetben. Egy vitaminkészítményt bekapni viszont tényleg csak pár másodperc, erre még a legnagyobb hajtás közepette is jut idő!

Az LXR Neuro B Komplex az összes B-vitamint tartalmazza (B1, B6, B12), az alfa-liponsav, a cink és a króm vércukorszintet optimalizáló képességükkel járulnak hozzá a készítmény pozitív hatásához, az idegek fokozott védelméhez.

A szuperszülő nem csak nyugodt, de mindig jól is néz ki – legalábbis álmaiban…

Váltsd hát valóra ezt az álmát karácsonykor! Ha az evésre is alig jut ideje, vajon hogyan jutna szépségápolásra? Az anyukák ideje igen drága, ezért hajlamosak arra, hogy a magukra fordítható perceken hozzák be a folyamatosan fennálló időhiányt.

Hogy mivel lehet szebbé varázsolni a szuperanyukát? A dermokozmetikumok igényes, karácsonyfa alá termett ünnepi csomagjaival nem lehet melléfogni.

A Vichy Mineral 89 karácsonyi csomagja egy csinos, nőies kozmetikai táskában kétféle, normál és kombinált bőrre való arckrémet és éjszakai arckrémet tartalmaz. A Nuxe márka az ünnepi csomagját  csillogó doboza tényleg olyasmit rejt, amiről a szuperanyuka eddig csak álmodott. Ezzel a csomaggal valódi francia SPA hangulatot varázsolhatsz bárki fürdőszobájába.

A szuperapuka is lehet kisimult és ránctalan.

A jó minőségű, ápoló hatású dezodor, borotvagél és tusfürdő mindig kedvező fogadtatásra találó ajándék egy apukánál. E jól bevált meglepetés mellett, melyre titkon bizonyára számít is, idén mutass neki valami újat is a férfikozmetikumok terén!

Miért ne lehetne például a szuperapukának is ránctalanító krémje? A Vichy arc- és szemkörnyékápoló krém olyan kettő az egyben típusú gyógykozmetikum, mely a szem alatti táskák, a megfáradt bőr és az apró ráncok elleni veszi fel a harcot, többek között a C-vitamin és a magnézium segítségével. A Nuxe bőrfiataló, anti-aging krémjében sokféle növényi hatóanyag, például a tölgy- és gyertyánfa rügy, a golgotavirág, az orvosi atracél és a chilei fenyőmag fejti ki áldásos hatását a ráncok kisimításért, az üdébb arcbőrért.

A becsomagolt ajándék mellé jár még valami!

Önmagában a legsokoldalúbb lázmérő, a leghatásosabb vitaminkészítmény és a legjobb dermokozmetikum is kevés. Bármennyire törődéssel teli egy meglepetés, egy szuperszülő érdemeit nem lehet kizárólag ilyen ajándékkal kifejezni.

Ajánld fel a megfáradt szuperszülőnek ajándékod mellé a konkrét segítséget is a gyermekek körüli teendőkben!

Hogy mire lenne a legjobban szüksége, döntse el a maga a szuperanyuka vagy szuperapuka.

Vigyázni kellene az örökmozgó gyerekekre, amíg ő elmegy futni, jógázni, sétálni, moziba, színházba? Vagy fodrászhoz, kozmetikushoz? Az minden vágya, hogy végre becsukhassa maga mögött a fürdőszoba ajtaját, hogy egy nyugtató, hosszan tartó fürdőt vehessen? Azt szeretné, ha átvállalnád helyette a következő nagytakarítást, mosást? Jó lenne, ha levinnéd a gyerekeket az udvarra, a közeli játszótérre vagy kirándulni? Legyél egy kis időre bébiszittere, házvezetőnője egy személyben.

Bármit is szeretne, próbáld teljesíteni! És itt is jó észben tartani, hogy a szuperapukákra is gondolj. Nekik is jár a focizás, az edzés, a mozi, a barátokkal való találkozás, a kikapcsolódás lehetősége!

Miről szóljon a segítség? Megkérdezheted erről karácsonyeste, az ajándék átadásakor, szóban. De az ajándékcsomag mellé tűzött kártyán is megfogalmazhatod felajánlásodat. A kártya abból a szempontból jobb lehetőség, hogy ötletesen leírhatod neki a választható lehetőségeket, melyek közül beikszelheti, aláhúzhatja a neki tetszőt – vagy akár újat fogalmazhat meg.

A szuperszülők ajándéka ezzel a figyelmességgel lesz emlékezetes és teljes!

Nézz körül nálunk és szerezd be az ideális ajándékot a szuperszülőnek!

Kellemes, törődéssel teli ünnepet kívánunk!