SCHOLL GEL ACTIVE EVERYDAY TALPBETÉT FÉRFIAKNAK 1PÁR

Mindennapi használatra készült talpbetétek:
Mindennapi használatra készült talpbetétek: Akár egy vékony, diszkrét és a mindennapos igények kielégítésére készült betétet, akár mozgalmas és aktív életmódunkhoz illő betétet keresünk, a talpbetétek extra kényelmet és párnázottságot biztosítanak lábaink számára a mindennapokban. Lapos, alkalmi vagy munkacipőkhöz tervezték őket, és lábainkat egész nap kényelmesen tartják.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 6.426,00 Ft/pár
Kívánságlistára teszem
6.426 Ft (5.060 Ft + ÁFA)
SCHOLL GEL ACTIVE EVERYDAY TALPBETÉT FÉRFIAKNAK 1PÁR
6.426 Ft (5.060 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

A Scholl kifejlesztett egy új megoldást, az innovatív GelActiv technológiával készült speciális talpbetétet, mely cipőinket kényelmessé varázsolja, levéve a terhet lábainkról és hosszú ideig fitten tartva őket, mielőtt elfáradnának vagy elkezdenének sajogni.

A GelActiv talpbetétek a Scholltól segítenek, hogy a fájdalmas lábak mostantól a múlté váljanak.
Mivel mindenkinek más az igénye, az új komfort talpbetétek háromfajta változatban léteznek, különböző típusú megterhelésekhez: a Scholl GelActiv™ talpbetét hétköznapokra a normál stressznek kitett lábakhoz és alkalmi vagy mindennapos használatra tervezett cipők, úgymint tornacipők, csizmák, alacsony szárú cipők vagy magassarkúk viseléséhez készült, a GelActiv™ talpbetét sportoláshoz különleges nedvszívó képességével és párnázatával a sportoláshoz ajánlott, valamint a GelActiv™ talpbetét fizikai munkához minden olyan ember számára alkalmas, akinek munkája szükségessé teszi az órákon át való ácsorgást.

GelActiv technológia a kényelmesebb cipőkért

A GelActiv technológia középpontjában - melyet a Scholl ortopéd szakorvosai dolgoztak ki - a talpbetét ergonomikusan kialakított zselés magja áll, mely lényegesen jobb lengéscsillapítást és párnázottságot kínál, ezért a továbbfejlesztett párnázottság még több támogatást nyújt a lábnak.
A sarkak területén - melyek különösen ki vannak téve a gyaloglásnak - egy puha, kék gélpárna biztosítja az optimális párnázottságot. A középtalp boltíves területe egy szilárdabb sárga gélpárna által támogatott, miközben a talppárnákat egy lágyabb, lengéscsillapító gélréteg védi.

A fejlődő innovatív technológia keretében különösen ügyeltek arra, hogy speciális enyhítést nyújtsanak a különböző körülményeknek és különböző típusú terhelésnek kitett lábak számára, így a GelActiv™ talpbetét hétköznapokra és a GelActiv™ talpbetét sportoláshoz változatok, melyek párnázottságukkal és lengéscsillapító hatásukkal enyhítik az ízületekre helyezkedő nyomást, valamint az erős terhelésnek és stressznek kitett lábak számára kifejlesztett nyomáscsökkentő hatású GelActiv™ talpbetét fizikai munkához egyértelműen különböznek egymástól.
 

MEDIFLEUR LÁBKRÉM CUKORBETEGEKNEK 100ML

6.397 Ft
Kívánságlistára teszem

EUCERIN 10% UREA LÁBÁPOLÓ KRÉM 100ML

5.460 Ft
Kívánságlistára teszem

CERAVE BŐRFELSZÍN MEGÚJÍTÓ LÁBÁPOLÓ KRÉM 88ML

5.438 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!