RECTOVENAL ACUTE GÉL 50G

Enyhíti az aranyér kellemetlen tüneteit, mint például a végbél környékén jelentkező irritációt, viszketést, égő érzést, váladékozást, gyulladást, és elősegíti a sebgyógyulást.

3-AS HATÁS a tünetek hatékony enyhítéséért:

  • érösszehúzó és nyugtató hatás
  • gyulladáscsökkentő hatás
  • antibakteriális hatása révén megvédi a végbélnyílás érzékeny bőrét a fertőzésektől

A HIDROGÉL FORMÁTUM ELŐNYEI:

  • Biztosítja az érintett felület hidráltságát, és olyan védett mikroklímát biztosít, amiben a hatóanyagok eljutnak a sérült felszínhez, de a baktériumok nem – ezzel segítve a sebgyógyulást
  • Könnyen eltávolítható
  • Nem hagy olajos foltot maga után

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 108,42 Ft/G
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
5.421 Ft (4.269 Ft + ÁFA)
Menny.:db
RECTOVENAL ACUTE GÉL 50G
5.421 Ft (4.269 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Hogyan kell alkalmazni?

A RECTOVENAL® ACUTE gélt általában reggel, és este lefekvés előtt kell használni. A gél használata 5-7 napig naponta 2-3-szor majd a tünetek megszűnéséig hetente 2-3 alkalommal ajánlott.
30 napnál hosszabb ideig nem szabad alkalmazni.

Használata

A RECTOVENAL® ACUTE gél a végbélnyílás területének kezelésére szolgál. Az aranyér tüneteinek, például végbél környékén jelentkező irritáció, viszketés, égő érzés vagy váladékozás enyhítésére alkalmazható. Csökkenti a gyulladásos folyamatok miatt kialakult duzzanatot és elősegíti a sebgyógyulást.

Hogyan hat?

A RECTOVENAL® ACUTE gél érösszehúzó és gyulladáscsökkentő tulajdonsága révén enyhíti az aranyér kellemetlen tüneteit, antibakteriális hatásának köszönhetően pedig segít a fertőzések megelőzésében

Hatása a tölgyfakéreg kivonatban (Quercus robur) található tanninok összehúzó hatásán alapul. A tanninok összehúzó és nyugtató hatásuk révén kedvezően hatnak a bőr- és nyálkahártya-gyulladásokban, elősegítik a sebgyógyulást és enyhítik az aranyér tüneteit. A tanninok megvédik a végbélnyilás környékének érzékeny bőrét és nyálkahártyáját a lehetséges fertőzésektől, valamint segítik annak gyógyulását és regenerációját. A flavonoidok – a diozmin és a heszperidin – támogatják a tölgyfakéreg tanninjainak kedvező antioxidáns, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásait.

Kiszerelés 50 G

SPERTI PREPARATION H VÉGBÉLKENŐCS 25G

4.448 Ft
Kívánságlistára teszem

PRIESSNITZ MEDICAL VÉNA ÉS VISSZÉRKRÉM 125ML

5.203 Ft
Kívánságlistára teszem

SPERTI PREPARATION H VÉGBÉLKÚP 12X

4.670 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!