PROTECT SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ AEROSZOL 150ML

Használatával megelőzhetők a csípések okozta kellemetlen panaszok. Preventív védelem a kullancsok okozta Lyme-kór és agyhártya gyulladás ellen.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 15,73 Ft/ML
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: június 28.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
2.359 Ft (1.857 Ft + ÁFA)
Menny.:db
PROTECT SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ AEROSZOL 150ML
2.359 Ft (1.857 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Használati utasítás:

A készítményt a bőrfelületre juttatva a vérszívó rovarokat (pl. szúnyog, kullancs) 3-5 órán keresztül távol tartja. Használat előtt a palackot jól fel kell rázni! A riasztószert a védendő bőrfelületre kell permetezni, majd enyhén szétdörzsölni. Az arcbőrt a kézre fújt permettel kenjük be. Kisgyermekeknél inkább a ruházatra fújjuk. Használat előtt ajánlott a ruha kis területén próbát végezni. Kullancs ellen 2 óránként ajánlatos a kezelés! Alkalmazásakor a kezelt felület a hatóanyagtól enyhén zsíros tapintású lesz. Ügyeljen arra, hogy a készítmény nyálkahártyára (szem, orr, száj) és nyílt sebre ne kerüljön! Égett bőrfelületet ne kezeljen! Amennyiben a készítmény hatására bőrelváltozás jelei mutatkoznak, úgy a bőrről a készítményt szappanos vízzel el kell távolítani. A riasztó hatás fokozása érdekében a ruházat is kezelhető. A készítmény ne érintkezzen műanyaggal, festékkel és lakkal.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be!

GALAKTIV BIO SZÚNYOGRIASZTÓ SPRAY 100ML

2.274 Ft
Kívánságlistára teszem

GALAKTIV BIO KULLANCSRIASZTÓ SPRAY 100ML

2.565 Ft
Kívánságlistára teszem

PROTECT JUNIOR SZÚNYOG- ÉS KULLANCSRIASZTÓ PERMET 100ML

2.579 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!