PRIESSNITZ MEDICAL VÉNA ÉS VISSZÉRKRÉM 125ML

Természetes eszcint (Aesculus hippocastanum – vadgesztenyemag-kivonat) és flavonoidokat (Vitis vinifera – bortermő szőlőlevél- kivonat) tartalmaz, amelyek biztonságos és bizonyítottan hatékony természetes anyagok. Jótékony hatást gyakorolnak a vénák és a nyirokrendszer minőségére és működésére.
Mentolt tartalmaz, ezáltal intenzív hűsítő hatású, mely csökkenti a visszerekhez és a vénákhoz kapcsolódó problémákat, a duzzadt, nehéz és fáradt láb érzését.
Csökkenti a visszerek és a vénák problémáját – fájdalom, duzzanat. Enyhíti a nehéz és fáradt láb érzetet. Megnyugtatja a bizsergést és az érzékeny végtagokat. Lágyítja és hidratálja a lábak bőrét.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 41,62 Ft/ML
Elérhetőség: 9
Várható szállítás: október 24.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
5.203 Ft (4.097 Ft + ÁFA)
Menny.:db
PRIESSNITZ MEDICAL VÉNA ÉS VISSZÉRKRÉM 125ML
5.203 Ft (4.097 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Adagolás:
A készítmény lokálisan alkalmazható az alsó végtagokon. Finoman kenje be megfelelő mennyiséggel a fáradt és nehéz lábakat. Szükség szerint naponta többször is.

Összetevők:
Víz, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Aesculus Hippocastanum mag-kivonat, Vitis Vinifera levél-kivonat, Menthol, Phenoxyethanol, Carbomer, Parfum, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Benzyl Benzoate, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Amyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Coumarin, Limonene.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

SPERTI PREPARATION H VÉGBÉLKENŐCS 25G

4.448 Ft
Kívánságlistára teszem

RECTOVENAL ACUTE GÉL 50G

5.421 Ft
Kívánságlistára teszem

SPERTI PREPARATION H VÉGBÉLKÚP 12X

4.670 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!