OCTENISEPT SEBGÉL 20ML

Az Octenisept® sebgélt minden típusú akut bőrsérülésre használhatjuk (horzsolás, vágás, rovarcsípések és enyhe égési sérülések, mint pl.: napégés). A megfelelő sebgyógyulás érdekében a sebeket nedvesen kell tartani, mivel a gyógyulás feltétele a bőr sejtjeinek osztódása és vándorlása. Ez legjobban nedves sebkörnyezetben valósul meg. Ezen felül a sebet meg kell óvnunk a fertőzésektől!

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 178,60 Ft/ML
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: október 24.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
3.572 Ft (2.813 Ft + ÁFA)
Menny.:db
OCTENISEPT SEBGÉL 20ML
3.572 Ft (2.813 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Mi az Octenisept® sebgél és mire használjuk?
Az octenisept® sebgélt minden típusú akut bőrsérülésre használhatjuk (horzsolás, vágás, rovarcsípések és enyhe égési sérülések, mint pl.: napégés). A megfelelő sebgyógyulás érdekében a sebeket nedvesen kell tartani, mivel a gyógyulás feltétele a bőr sejtjeinek osztódása és vándorlása. Ez legjobban nedves sebkörnyezetben valósul meg. Ezen felül a sebet meg kell óvnunk a fertőzésektől!
Az octenisept® sebgél speciális kivételének köszönhetően kellőképpen nedvesen tartja a sebet és azon egy réteget képez, ami megóvja a baktériumoktól. Ez a védőréteg megakadályozza a kórokozókat, hogy bejussanak a sebbe, mert azok már a gélben elpusztulnak. Így az octenisept® sebgél megakadályozza a seb felületfertőzését és véd a gyulladásoktól.

Hogyan használjuk az Octenisept® sebgélt?
Fertőtlenítsük le a sebet octenisept® külsőleges oldattal a sérülést követően. Ezután fedjük le a sebet a egy vékony réteg sebgéllel. Amennyiben szükséges, kötözzük be, vagy tegyünk rá sebtapaszt. Használjuk a sebgélt napi 1-2 alkalommal, amíg a seb teljesen be nem gyógyul! Higiéniai okokból ne érintkezzen a sebgél tubusának hegye a sebbel vagy más felszínnel!

Csak külsőleg használja!
• Színtelen, nem hagy foltot a ruhán
• Jódmentes, így jódérzékenyek is használhatják
• Nedvesen tartja a sebet, és védőréteget képez rajta
• Terhesség és szoptatás alatt is használható
• Segíti a sebgyógyulást.

Figyelmeztetés:
Gyermekek elől elzárva tartandó! Tartsa be a használati útmutatót! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Óvja a közvetlen napfénytől! Ne nyelje le! Csak sérülésmentes, bontatlan csomagolású terméket használjon! A címkén feltüntett lejárati időn túl ne használja! 

Ellenjavallat:
A készítmény hatóanyagai elleni érzékenység esetén nem használható! Hialinporcon nem alkalmazható!

Megjelenés:
Szagtalan, áttetsző gél. Szobahőmérsékleten tároljuk a lejárati idő végéig.

Sebkezelők Fertőtlenítő hatású sebkezelők

LAVANID 2 RINGER SEBOLDAT 125ML

3.638 Ft
Kívánságlistára teszem

BÉRES PRIMOMED SEBÁPOLÓ SPRAY 60ML

3.703 Ft
Kívánságlistára teszem

BEPANTHEN PLUS KRÉM 30G

2.797 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!