A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
10.712 Ft (8.435 Ft + ÁFA)
Menny.:db

NUXE BIO ENERGIZÁLÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ PUFFADTSÁGRA, SÖTÉT KARIKÁKRA 15ML

Ár:
10.712 Ft (8.435 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Hatékonyan hidratálja és javítja a fáradtság jeleit: a finom vonalak kisimulnak, a puffadtság és a sötét karikák láthatóan csökkennek.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 714,13 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 03.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Ez a gazdag balzsam egyesíti a hajdina és a természetes eredetű E-vitamin bőrre gyakorolt kedvező hatásait, hogy megóvja a finom szemkörnyéki területet, hatékonyan hidratálja és javítja a fáradtság jeleit: a finom vonalak kisimulnak, a puffadtság és a sötét karikák láthatóan csökkennek.

AKTÍV ÖSSZETEVŐ:
Hajdina kivonat: segíti a bőrben a hidratáció fokozását és a pufadtság csökkentését. EREDMÉNY: a bőr megújult (a ráncok kisimultak, a puffadtság és a sötét karikák láthatóan csökkentek) és védett az oxidatív stresszel szemben.
*Zöld technológiával előállított hajdina. **Tégely: 100% újrahasznosítható üveg.
Az összetevők 99%-a természetes eredetű. Az összetevők 72%-a biogazdálkodásból származik. Vegán formula.

Összetevők
Centaurea Cyanus Flower Water*, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Behenyl Alcohol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil*, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Vegetable Oil, Argania Spinosa Kernel Oil*, Hexyldecanol, Hexyldecyl Laurate, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Stearate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrogenated Coconut Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Hydrogenated Lecithin, Perfume/Fragrance, Capryloyl Glycine, Ribose, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Citrus Clementina Fruit Extract, Sodium Dextran Sulfate, Xanthan Gum, Aqua/Water, Phytic Acid, Sodium Hyaluronate, Dehydroacetic Acid, Polygonum Fagopyrum (Buckweat) Seed Extract, Vaccinum Myrtillus Fruit Extract, Limonene.[N4407/A].

* ingredient from Organic Farming.

Hogyan használd
Alkalmazza reggel vagy este megtisztított arcon: melegítse fel az ujjai között és vigye fel a szem környékére, az alsó szemhéjjal kezdve, belülről kifelé haladva.

Márka Nuxe
Kiszerelés 15 ML

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!