MASTER-AID SPORT GHIACCIO SPRAY 200ML

FAGYASZTÓ SPRAY
A Master-Aid Sport Ghiaccio spray (jég-spray) a sporttevékenységek folyamán keletkezett sérülések, zúzódásuk, ficamok, rándulások okozta fájdalmak enyhítésére, a sérült területek gyors hűtésére szolgáló kiváló minőségű termék.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 16,74 Ft/ML
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: április 24.
Szállítási díj: 1.219 Ft
Kívánságlistára teszem
3.347 Ft (2.635 Ft + ÁFA)
Menny.:db
MASTER-AID SPORT GHIACCIO SPRAY 200ML
3.347 Ft (2.635 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Tartalma Propán N-bután és I-bután gáz speciális keveréke. A gázkeverék a permetezéskor a levegővel kémiai reakcióba lép és egy mechanikus fagyasztó hatás jön létre. Az ózonrétegre káros hajtóanyagot nem tartalmaz.

FELHASZNÁLÁS
A sérült részre kell permetezni 15-20 cm-nyi távolságról 3-4 másodpercig. Amikor feltűnik egy vékony fehér réteg a bepermetezett felületen, a permetezést be kell fejezni. Ismételje meg az alkalmazást legalább háromszor, rövid és szünetekkel megszakított permetezéssel. A hideg, mechanikus fájdalomcsillapítás időszakosan megszünteti a fájdalmat. 

FIGYELMEZTETÉSEK
Nem szabad alkalmazni közvetlenül nyílt sérüléseken, horzsolásokon, szem és nyálkahártya környékén. Nem szabad belélegezni a terméket, és gyermekektől védett helyen kell tárolni.
A tartály nyomás alatt van. Napsugaraktól és 50°C-nál magasabb hőmérséklettől védeni kell. Nem szabad kilyukasztani, ütögetni vagy tűzbe dobni.
Nem szabad láng vagy izzó tárgy, szikra közelében tartani. Használata során a dohányzás tilos. Kerülni kell a szemmel való érintkezést. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni.

FLEXAGIL KRÉM 50G

2.755 Ft
Kívánságlistára teszem

VOLTAREN EMULGEL 1% GÉL 50 G

2.561 Ft
Kívánságlistára teszem

FLECTOR 140MG GYÓGYSZERES TAPASZ 2X

2.554 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!