MASTER-AID CERUMINA FÜLSPRAY 15 ML

A CERUMINA SPRAY kiválóan alkalmas a fülzsír dugó feloldására, a füljárat megfelelő tisztítására, és a fül kisebb zavarainak megszüntetésére (halláscsökkenés, viszketés, fülzúgás), amelyek előfordulhatnak tengerben, uszodában való fürdés, víz alatti merülések, és nyomásváltozással járó utazások (repülőgép vagy magas hegyek) után, így visszaállítja a jobb hallásműködést.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 284,20 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
4.263 Ft (3.357 Ft + ÁFA)
Menny.:db
MASTER-AID CERUMINA FÜLSPRAY 15 ML
4.263 Ft (3.357 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ALKALMAZÁS
Minden esetben, ha a fülnek bármilyen rendellenessége mutatkozik. Az esetleges fül problémák megelőzése érdekében a termékeket használata javasolt havonta legalább 2-szer. Növényiolaj tartalmának köszönhetően már 2 éves kortól használható. A csepp egy tradicionális felhasználási mód, a spray egy modernebb, praktikusabb felhasználást tesz lehetővé.

HASZNÁLATA
1. Nyissa ki derékszögig a SPRAY adagoló csövét és helyezze a hallójárat bemenetéhez olyan mélyen, amennyire a védőgyűrű engedi.
2. Nyomja meg a SPRAY adagolófejét egyszer vagy kétszer.
3. Várjon néhány másodpercet, hogy a szennyeződések feloldódjanak, majd vattapamacsokkal illetve fültisztító pálcikával tisztítsa ki a fülét. 
4. Ha a kezelés után a fülzsír nem távozott el teljesen, azt tanácsoljuk, hogy ismételje meg az eljárást néhány óra múlva.

ÖSSZETÉTEL 
Eukaliptusz olaj, egyéb növényi olajok, stabilizálók.

FIGYELMEZTETÉSEK
A CERUMINA SPRAY nem gyógyszer és nem helyettesíthet semmiféle orvosi kezelést. Ha a fülzsír kemény masszát alkot, akkor orvoshoz kell fordulni.
Gyermekektől távol tartandó. Csak külső használatra! 

AKUSTONE FÜLSPRAY 15ML

4.264 Ft
Kívánságlistára teszem

AUDISPRAY ADULT FÜLSPRAY 50ML

4.037 Ft
Kívánságlistára teszem

CLEAN EARS FÜLTISZTÍTÓ SPRAY 15ML

3.981 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!