LIERAC ARKESKIN+ HORMONÁLIS ÖREGEDÉST KORRIGÁLÓ KRÉM 50ML

A LIERAC ARKESKIN+ hormonális öregedést korrigáló krém egy hatékony és innovatív termék, amely segít korrigálni azokat a bőrproblémákat, amelyek az öregedési folyamat során jelentkeznek. Ez a hormonális elváltozások kezelésére szolgáló kozmetikai formula kifejezetten a menopauza időszakában tapasztalható bőrproblémákra lett kifejlesztve. A krém 50 ml-es mérete ideális az otthoni használathoz, hosszú távon biztosítva a termék használatát. A könnyű textúrájú formula gyorsan felszívódik a bőrbe, hogy hatékonyan kifejthesse hatását. A termék titka az aktív hatóanyagokban rejlik, amelyek erőteljesen kisimítják a ráncokat és feszessé teszik a bőrt.

A LIERAC ARKESKIN+ krém rendszeres használata látható eredményeket hozhat a menopauza okozta bőrproblémák csökkentésében. A bőr feszessé, simává és ragyogóvá válik, az arcbőr pedig fiatalosabb és egészségesebb megjelenést kaphat. A tesztelt és bizonyított hatékonysággal rendelkező LIERAC ARKESKIN+ krém az érett nők számára kifejlesztett kiváló minőségű termék, amelynek használatával újra megtalálhatjuk fiatalságunk és szépségünk.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 155,18 Ft/ML
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: május 16.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Laboratoires Lierac
7.759 Ft (6.109 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2024. 05. 01. - 2024. 06. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db
LIERAC ARKESKIN+ HORMONÁLIS ÖREGEDÉST KORRIGÁLÓ KRÉM 50ML
7.759 Ft (6.109 Ft + ÁFA)
Az akció időtartama: 2024. 05. 01. - 2024. 06. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A LIERAC ARKESKIN+ hormonális öregedést korrigeáló krém a bőr fiatalon tartásában segít. Ez a forradalmi formula a hormonális öregedés jeleinek csökkentésére, valamint a bőr vitalitásának és ránctalanításának fokozására lett kifejlesztve. A krém tökéletesen illeszkedik a bőrre, hidratál, feszesít és kisimítja a ráncokat. A termékben található hatóanyagok hatékonyan támogatják a bőr vitalitását és megújulását. Az egyedülálló összetételének köszönhetően a krém serkenti a kollagénszintézist és megerősíti a bőr rugalmasságát.

A LIERAC ARKESKIN+ hormonális öregedést korrigeáló krém 50 ml-es kiszerelésben kapható, ami ideális mennyiség az egész arc és nyak ápolására. A krém könnyű textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

Használata egyszerű: naponta egyszer, reggel vagy este vigyen fel egy vékony réteget a tiszta és száraz bőrre. Kíméletesen masszírozza a krémet a bőrbe, hogy teljesen felszívódjon.

A LIERAC ARKESKIN+ hormonális öregedést korrigeáló krém az érett bőrök számára elengedhetetlen termék. Tergye le a korábbi bőrhibákat, töltse fel a bőrt vitalitással és élvezze a fiatalos kinézetét!

Ajánlott korosztály 50 éves kor fölött
Márka Lierac
Kiszerelés 50 ML

LIERAC SÉBOLOGIE PROBLÉMÁS BŐR ELLENI KONCENTRÁTUM 15ML

8.144 Ft
Kívánságlistára teszem

LIERAC HYDRAGENIST S.O.S. HIDRATÁLÓ MASZK 75ML

7.190 Ft
Kívánságlistára teszem

LIERAC HOMME BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI BALZSAM 75ML

9.088 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!