A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü

Institut Esthederm termékek

Avantgárd tudós az esztétika szolgálatában

Alapjaiban szakított a szépségiparban addig uralkodó nézetekkel Jean-Noël Thorel, francia gyógyszerész-biológus, amikor a hetvenes években, tudományos kutatásai eredményeként kijelentette, hogy bőrünknek meg kell tanulnia, miként működjön megfelelően, ahelyett, hogy mindenféle készítményekkel túlkezelnénk. Thorel nézetei hamar elismerésre tettek szert, hiszen a bőr saját ökoszisztémájára épített értékrendszer eredetisége és egyedisége látványos eredményekkel szolgált a fiatalos lendületüket megőrizni kívánó hölgyek körében. Az avantgárd feltalálóként is aposztrofált Thorel az esztétika szolgálatába helyezett filozófiáját az Institute Esthederm megalapításával helyezte megingathatatlan alapokra, és az intézet immár több mint negyven éve meghatározó és vezető szereplője nemcsak Franciaország, de a nagyvilág szépségiparának, hiszen mintegy száz országban bizonyítja nap, mint nap hölgyek sugárzóan fiatalos és energikus arcán hatékonyságát. Thorel évtizedek során elvégzett kutatásai és fejlesztései, valamint létrehozott, egyedülálló innovációi és szabadalmai révén az Institute Esthederm a nemzetközi kozmetikai iparág főszereplőjévé vált az elmúlt négy évtized során. Világszerte elismerik az intézet azon, Jean-Noël Thorel szellemiségén alapuló törekvését, hogy kutató-fejlesztő tevékenységét minden esetben a humán egészségügyi szektor több területére kiterjesztve végzi, létrehozva a szépség, egészség és jólét egyensúlyát.

Az Institute Esthederm munkásságának középpontjában mindig azon nők álltak és állnak, akik biztonságosan kívánnak tenni bőrük egészségének, rugalmasságának és szépségének megőrzéséért. Az Institute Esthederm laboratóriumának kiváló tudósai és elhivatott munkatársai az ökobiológiát állítják az esztétika szolgálatába, így a kíméletes és természetes regenerálás kerül előtérbe valamennyi termék megalkotásakor.

Az intézet világszerte egyedülálló szabadalmai, mint többek között a Cellular Water vagy a Time Control System tudományos hátteret nyújtanak a kortalan szépségnek, legyen szó bármilyen életkorról és bőrtípusról, hiszen a sejtszintű támogatás lehetővé teszi a fiatalosság megőrzését.