INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE HIALURONSAVAS SZÉRUM 30ML

Az Intensive hialuronsavas szérum három különböző típusú hialuronsavból áll, amelyek által intenzíven hidratálja és ápolja a bőrt, feltölti a ráncokat és a finom barázdákat, valamint ösztönzi a szervezetet a hialuronsav természetes előállítására. Újraindítja a sejtek aktivitását, hogy visszaadja a bőr teltségét és feszességét. Kiegészíti a hialuronsav bevitelének hatékonyságát. Hialuronsav: A szervezetünkben természetesen meglévő molekula. Ez a bőr „víztárolója”. A Hyaluronic® olyan szabadalmaztatott, egyedülálló formula, amely képes a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolni, hogy vízzel feltöltődve helyreállítsa a szövetek állagát. Azonnal rehidratál a bőr felső és mélyebb rétegeiben.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 856,47 Ft/ML
Elérhetőség: 2
Várható szállítás: május 17.
Szállítási díj: Ingyenes
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Institut Esthederm Laboratoires
25.694 Ft (20.231 Ft + ÁFA)
Menny.:db
INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE HIALURONSAVAS SZÉRUM 30ML
25.694 Ft (20.231 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Leírás
Az Intensive hialuronsavas szérum három különböző típusú hialuronsavból áll, amelyek által intenzíven hidratálja és ápolja a bőrt, feltölti a ráncokat és a finom barázdákat,
valamint ösztönzi a szervezetet a hialuronsav természetes előállítására. Újraindítja a sejtek aktivitását, hogy visszaadja a bőr teltségét és feszességét. Kiegészíti a hialuronsav bevitelének hatékonyságát. Hialuronsav: A szervezetünkben természetesen meglévő molekula. Ez a bőr „víztárolója”. A Hyaluronic® olyan szabadalmaztatott, egyedülálló formula, amely képes a bőr legmélyebb rétegeibe is behatolni, hogy vízzel feltöltődve helyreállítsa a szövetek állagát. Azonnal rehidratál a bőr felső és mélyebb rétegeiben.

Hatás
Kisimítja a bőrt a felső és mélyebb rétegek hidratálásával.

Kinek? Milyen bőrre?
Dehidratált, kellemetlen érzetű bőrre, finom ráncokra.

Használati utasítás
Vidd fel reggel és/vagy este az Intensive hialuronsavas krém alá. Önmagában ideális zsíros arcbőrre vagy nyáron. Használd két hónapos kúra formájában az optimális eredmény elérése érdekében.

Eredmény
A bőrt azonnal és intenzíven hidratálja,  amely rugalmas, fényes és kellemes hatású lesz. A ráncok és a finom barázdák kisimulnak. Visszaadja a bőr teltségét.

Ajánlott korosztály Anti-aging (bármely korosztály számára)
Márka Institut Esthederm
Kiszerelés 30 ML

INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE AHA PEEL GYENGÉD SZÉRUM 30ML

25.006 Ft
Kívánságlistára teszem

INSTITUT ESTHEDERM DERM REPAIR REGENERÁLÓ SZÉRUM 30ML

27.872 Ft
Kívánságlistára teszem

INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE HIALURONSAVAS KRÉM 50ML

23.082 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!