HYDROMINUM NÖVÉNYI KIVONATOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA 30X

Természetes növényi összetevői segítik a víz eltávolítását a szervezetből, így enyhítik a puffadás érzését, különösen a női ciklus második felében.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 161,67 Ft/DB
Elérhetőség: 23
Várható szállítás: október 24.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Kiszerelés
30 DB
4.850 Ft (3.819 Ft + ÁFA)
Menny.:db
HYDROMINUM NÖVÉNYI KIVONATOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA 30X
4.850 Ft (3.819 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Felhasználási javaslat

A Hydrominum természetes növényi összetevői segítik a víz eltávolítását a szervezetből a normál vizeletkiválasztási funkciók, a húgyutak, valamint a veseműködés támogatásával. A zöld tea serkenti a víz eltávolítását a szervezetből. Emellett antioxidáns tulajdonságainak köszönhetően segíti a szervezet természetes védekezését a szabadgyökök káros hatása ellen. A csalán fokozza a veseműködést a víz kiválasztás támogatásával, kedvezően hat a vitalitásra, továbbá hozzájárul ahhoz, hogy energetikusabbnak érezze magát. Az aranyvessző hozzájárul a normál vizeletkiválasztási funkcióhoz. A gyermekláncfű segíti a húgyutak normál működését és a vizeletürítést.

Hatóanyagok

Nagy csalán (Urtica dioica) leveleket és virágokat tartalmazó hajtás kivonata, zöld tea (Camellia sinensis) levél kivonat, közönséges fügekaktusz (Opuntia ficus indica) termés kivonat, szőlőmag (Vitis Vinifera) kivonat, gyermekláncfű (Taraxacum officinale) gyökér kivonat, aranyvessző (Solidago virgaurea) virág kivonat.

Összetétel

tömegnövelő szer (cellulóz), nagy csalán (Urtica dioica) leveleket és virágokat tartalmazó hajtás kivonata, zöld tea (Camellia sinensis) levél kivonat, közönséges fügekaktusz (Opuntia ficus indica) termés kivonat, szőlőmag (Vitis vinifera) kivonat, gyermekláncfű (Taraxacum officinale) gyökér kivonat, fényezőanyag (hidroxi-propil-metil-cellulóz), aranyvessző (Solidago virgaurea) virág kivonat, tömegnövelő szer (keresztkötött nátrium-karboxi-metil-cellulóz), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), színezék (titán- dioxid), fényező anyagok (hidroxi-propil-cellulóz, méhviasz, karnaubaviasz).

Ajánlott adagolás

Napi 1 tabletta

Kinek ajánlott?

Felnőtteknek

Figyelmeztetés

A készítmény nem szedhető, amennyiben bármely összetevőjével szemben allergia áll fenn. Terhesség és szoptatás, vesebetegség, vagy vízhajtó szedése esetén orvosi javaslatra szedhető. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

LXR MENSTRUÁCIÓS KOMFORT KOMPLEX KAPSZULA 60X

3.900 Ft
Kívánságlistára teszem

ALGOFLEX M TABLETTA 6X+6X

2.642 Ft
Kívánságlistára teszem

WISETREE NATURALS MYO-INOZITOL KOMPLEX KAPSZULA 60X

7.120 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!