HANSAPLAST HEGKEZELŐ TAPASZ 21X

Csökkenti az kitüremkedő és elszíneződött hegek láthatóságát
Laposabbá, simábbá és halványabbá teszi a hegeket
Régi és új hegeken is alkalmazható
Első látható eredmények 3-4 hét után

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 296,57 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: október 25.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Beiersdorf Kft.
6.228 Ft (4.904 Ft + ÁFA)
Menny.:db
HANSAPLAST HEGKEZELŐ TAPASZ 21X
6.228 Ft (4.904 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Élet hegekkel
Legyen szó autóbalesetről, műtétről vagy bármilyen más sérülésről, az életünk során átélt balesetek heg formájában nyomot hagyhatnak rajtunk. Bár szinte mindenkinek van egy vagy akár több hege is, ami ezekre az eseményekre emlékezteti őket, bizonyos hegek azonban súlyosabbak lehetnek, mint mások. A lehetséges fizikai fájdalmak és kellemetlenségek mellett pszichés károkat és önbizalomhiányt is okozhatnak, különösen, ha hegek a test látható részein találhatók.
Hansaplast hegkezelő tapasz
A Hansaplast hegkezelő tapasz egy átlátszó, öntapadós, poliuretánból készült tapasz. A poliuretánból készült termékeket évek óta használják a professzionális sebkezelés területén. A tapaszok nem tartalmaznak olyan aktív hatóanyagokat, amelyek mellékhatásokat okozhatnak. Ezért a tapaszok biztonságos és hatékony módjai a kitüremkedett és elszíneződött hipertrófiás vagy keloidos hegek hatékony csökkentésének.

Főbb előnyök
Diszkrét átlátszó tapasz
Kényelmes viselet
Rugalmas és légáteresztő
Használata könnyű, a kívánt méretre vágható
Rendkívül bőrbarát, így érzékeny bőrűek is használhatják
 
Hogyan működik a Hansaplast hegkezelő tapasz?
Az átlátszó poliuretán tapasz egy félig áteresztő réteg segítségével egy hidratáló közeget hoz létre, amely elősegíti a hegszövet hidratálását. Emellett növeli a hegszövet hőmérsékletét is, ez pedig hozzájárul a bőr saját regenerációs folyamatának aktiválásához. A termék használatával a hegek laposabbak, halványabbak és simábbak lehetnek.

Klinikailag bizonyított

A klinikai vizsgálatok pozitív eredményeket mutattak 8 hét folyamatos, legalább napi 12 órás használat után. Az első eredmények 3-4 hét után észlelhetők. A tapasz 8 hétnél hosszabb használata tovább csökkentheti a hegeket. Az eredmények személyenként és hegenként eltérhetnek.

Minden esetben forduljon orvoshoz, ha a seb mély, erősen vérzik, vagy a fertőzés olyan jeleit mutatja, mint a bőrpír, duzzanat vagy melegség.

Bár nagy gonddal állítottuk össze, kérjük, vegye figyelembe, hogy a webhelyen olvasható tippek és tanácsok semmiképpen sem helyettesíthetik az orvosi tanácsadást és kezelést. Ha egészségügyi problémája van vagy annak gyanúja merül fel, forduljon orvoshoz, és kövesse az orvos tanácsait, függetlenül attól,  hogy mit olvasott ezen weboldalon.

Mindig olvassa el figyelmesen és kövesse termékeink használatai utasításait vagy leírásait. Termékeinkkel kapcsolatos további információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben a Hansaplast@Beiersdorf.com címen.

GUÉRIDERM HEGKEZELŐ GÉL 20G

6.387 Ft
Kívánságlistára teszem

LA ROCHE-POSAY CICAPLAST BAUME B5 ÁPOLÓ, REGENERÁLÓ BALZSAM 100ML

6.389 Ft
Kívánságlistára teszem

LA ROCHE-POSAY CICAPLAST GÉL B5 40ML

6.459 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!