A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
9.248 Ft
7.398 Ft (5.825 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2024. 03. 01. - 2024. 04. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db

APIVITA FESZESÍTŐ ÉS ALAKFORMÁLÓ TESTÁPOLÓ KRÉM RÓZSÁVAL ÉS BORSSAL 150ML

Ár:
9.248 Ft
7.398 Ft (5.825 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2024. 03. 01. - 2024. 04. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db

Feszesít, stimulálja a zsírbontást és a mikrokeringést, fiatalít, hidratál
Minden bőrtípusra
97% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 49,32 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 03.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.

Leírás és Paraméterek

Hűsítő, hidratáló krém, mely rózsa, bors, articsóka és zöld kávé összetevőivel segít javítani és fenntartani a bőr feszességét, rugalmasságát, fokozza a mikrokeringést, segíti a zsírbontást és a testkontúr formálását. Görög kakukkfűmézből, mandulaolajból, B5 provitaminból és mentolból álló hidratáló komplexe intenzíven hidratálja, puhává teszi és megfiatalítja a bőrt. Az organikus Bolgár rózsa, boróka és fekete borsillóolajok különleges frissességet biztosítanak és megfiatalítják a testet és a lelket. Formulájában antioxidánsokban gazdag Görög hegyi tea infuzum helyettesíti a vizet, mely védi a bőrt a szabadgyökök káros hatásaitól, hidratáló és anti-aging hatású. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Az APIVITA bőrápoló termékeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA Innováció
Szabadalmaztatott Görög hegyi tea infuzum
A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban vizet tartalmaznak. Az APIVITA termékeiben a vizet antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag növényi infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti. Ez a termék az Olümposz hegységben gyűjtött, három Görög hegyi teafajtából készített infuzumot tartalmaz, mellyel véd a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, fokozza a termék hidratáló tulajdonságait és anti-aging hatású. Az infuzumok hatékonyságát tudományosan igazolták, miközben antioxidáns hatásukat és polifenol tartalmukat tudományos módszerekkel mérik.
Márka Apivita
Kiszerelés 150 ML

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!