A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
3.257 Ft (2.565 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

CALMAPHEROL S.C NEM SZTEROID KENŐCS IRRITÁLT BŐRRE 20G

Ár:
3.257 Ft (2.565 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-03-27

Indikációk:
• atópiás dermatitis
• allergiás kontakt dermatitis
• UVB sugárzás okozta kipirosodás
• viszketés
• regenerálás, táplálás és ápolás irritált vagy kipirosodott bőrre
• száraz hámló, túlzott kérgességgel járó és viszkető allergiás dermatitis esetén

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 162,85 Ft/g

Leírás és Paraméterek

Használta:
Tegyen kevés mennyiséget a kenőcsből az előzőleg megtisztított és megszárított bőrfelületre, oszlassa el, és hagyja, hogy felszívódjon. Kizárólag külső használatra. A termék a teljes test területén használható száraz, hámló és töredezett bőrre. 3 hónapos kortól, felnőttek részére egyaránt ajánlott. A legjobb eredmény napi kétszeri használattal érhető el.

A CALMAPHEROL S.C TM kenőcs bőrgyógyászokkal együttműködve lett kifejlesztve.
BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZELT.

Aroma és színezékmentes. Parabénmentes.

Aktív összetevők
• Glycerophosphoinositol (GPI) kolin sója egy innovatív, növényi alapú lecitin származék. A GPI sók támogatják a fiziológiás szabályozó rendszert. Szabályozzák a zsírsavak feloldását, felelősek a gyulladásos folyamatok leküzdéséért; nyugtató hatásúak, csökkentik a bőr pirosságát és irritációját.
• A cink-oxid gyógyító, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatású a bőrön. Gyorsítja a gyógyulás folyamatát irritáció esetén, enyhíti a dermatitis tüneteit.
• Az E-vitamin gátolja a nedvesség elvesztését, ezzel segíti a hidratációt visszaállítja a természetes védelmi funkciókat. Intenzíven regelerálja a száraz, irritált és érzékeny bőrt. Nyugtatja a kipirosodott bőrt, csökkenti a bőr száraz és feszülő érzését. Nedvesíti a bőrt, megakadályozza a kiszáradást és feltöredezést.
• Struktúrájának köszönhetően a Vazelin zárt réteget alkot a bőr felszínén, egy megakadályozza a nedvesség elpárolgását a bőr felszínéről. Ezen felül emolliens szerepet is betölt: puhítja és simítja a bőrt.

A termék hitelesített minőségi ellenőrzés mellett készül (Good Practice of Cosmetics Production (GMP – Good Manufacture Practices)) a PN_EN ISO 22716 standard alapján.

Forgalmazó: Red Pharma Laboratories Central Europe East Sp. z o.o. ul. Nowa 6, Stara Iwiczna 05-500 Piaseczno Lengyelország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!