A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
7.517 Ft (5.919 Ft + ÁFA)
Menny.:db

EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE HIDRATÁLÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ 15ML

Ár:
7.517 Ft (5.919 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Hidratálókrém, mely intenzív, 24 órás hidratációt nyújt és csökkenti a püffedtséget, valamint a szem alatti sötét karikák láthatóságát.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 501,13 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Beiersdorf Kft.

Leírás és Paraméterek

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló innovatív termék, mely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését és a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi. Emellett csökkenti a püffedtséget és a szem alatti sötét karikák láthatóságát.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá váik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

Szemünk körül a bőr különösen vékony, és a dehidratált, érzékeny bőrön sokkal nagyobb valószínűséggel válnak láthatóvá a stressz és a fáradtság jelei, például a püffedés és a sötét karikák. A bőrnek intenzív és hosszan tartó hidratálásra van szüksége, hogy érezhetően a legjobb formáját mutathassa.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, mely megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezeken keresztül áramlik a víz a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE nemcsak korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, hanem fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló emellett frissítő ginzenget is tartalmaz és hűsítő applikátorral kerül forgalomba, hogy megakadályozza a püffedést és a sötét karikák kialakulását.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló intenzív, 24 órás hidratálást biztosít, hogy a szemkörnyék visszanyerje friss, életteli megjelenését. Mérsékli a püffedtséget és a sötét karikák megjelenését, csökkenti a finom ráncok mélységét. Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy alkalmas az érzékeny bőrön való használatra. A termék illatanyag- és parabenmentes. Szemészeti tesztek bizonyítják, hogy kontaktlencsét viselők is használhatják.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!