APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL ÉS PEZSDÍTŐ HEGYI TEÁVAL 300ML

Revitalizál, hidratál, felfrissít, antioxidáns hatású
Minden bőrtípusra
Nők és férfiak részére egyaránt
89% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 13,34 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: május 17.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.
4.002 Ft (3.151 Ft + ÁFA)
Menny.:db
APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL ÉS PEZSDÍTŐ HEGYI TEÁVAL 300ML
4.002 Ft (3.151 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Frissítő tusfürdő illóolajokkal, melyet az aromaterápia elvei inspiráltak. Orvosi szappanfűben gazdag, lágy tisztító összetételének köszönhetően rendkívül kíméletesen tisztít és megőrzi a bőr természetes hidratáltságát. Formulájában az Olümposz hegységben gyűjtött, antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag görög hegyi tea három fajtájából készült infuzum helyettesíti a vizet. Propolisz kivonat tartalma védi a bőrt és segít fenntartani az egészséges bőrflórát. Bioaktív aloe, olívamag kivonat és arginin tartalmának köszönhetően segít hidratálttá, puhává, rugalmassá varázsolni a bőrt, miközben a bergamot és eukaliptusz illóolajak javítják a hangulatot, optimizmust, energiát és különleges frissességet biztosítanak a testnek és a léleknek. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Az APIVITA bőrápoló termékeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki.

Nem tartalmaz: SLES-t, szappant, parabent, szilikont, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t. A flakon újrahasznosított anyagból készült.

APIVITA Innováció
Szabadalmaztatott Görög hegyi tea infuzum
A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban vizet tartalmaznak. Az APIVITA termékeiben a vizet antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag növényi infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti. Ez a termék az Olümposz hegységben gyűjtött, három Görög hegyi teafajtából készített infuzumot tartalmaz, mellyel véd a szabadgyökök sejtkárosító hatásától, fokozza a termék hidratáló tulajdonságait és anti-aging hatású. Az infuzumok hatékonyságát tudományosan igazolták, miközben antioxidáns hatásukat és polifenol tartalmukat tudományos módszerekkel mérik.
Márka Apivita
Kiszerelés 300 ML

APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL ÉS JÁZMINNAL 300ML

3.999 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL ÉS FRISSÍTŐ FÜGÉVEL 300ML

3.999 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA TUSFÜRDŐ ILLÓOLAJOKKAL, BŐRFIATALÍTÓ RÓZSÁVAL ÉS BORSSAL 300ML

3.999 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!