APIVITA HAJKONDÍCIONÁLÓ ZSÍROS HAJTŐRE ÉS SZÁRAZ HAJVÉGRE 150ML

Csökkenti a zsírosodást, regenerálja a töredezett hajvégeket, puha és egészséges hajat biztosít

Csalánnal & propolisszal

97% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 40,93 Ft/ML
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: április 18.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.
6.139 Ft (4.834 Ft + ÁFA)
Menny.:db
APIVITA HAJKONDÍCIONÁLÓ ZSÍROS HAJTŐRE ÉS SZÁRAZ HAJVÉGRE 150ML
6.139 Ft (4.834 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Hajbalzsam, mely hidratálja a hajat és regenerálja a száraz, sérült hajvégeket. A csalán és propolisz kivonatnak köszönhetően csökkenti a fejbőr és a haj zsírosodását. Kakukkfűméz, olívaolaj, inka mogyorómagolaj és búzafehérje összetevői hidratálják, regenerálják és segítenek javítani a száraz, károsodott, töredezett hajvégeket. Az APISHIELD HS növényi komplex védi a hajat a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától és megelőzi a hajvégek töredezését. Használatával a haj puhává, egészségessé, könnyen fésülhetővé válik és volumene megnő. Formulájában antioxidánsokban is gazdag organikus rozmaringból készült infuzum helyettesíti a vizet, mely revitalizálja és erősíti a hajat. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Nem tartalmaz: parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t, butilén-glikolt, PEG-t, fenoxietanolt.

APIVITA Innováció
APISHIELD HS növényi komplex
Az APISHIELD HS növényi komplex védi a hajat és a fejbőrt a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától és megelőzi a hajvégek töredezését. 7 ritka oligoszacharidból valamint hegyvidéki gyapot, prebiotikus oligoszacharid és arginin kombinációjából állítják elő.

Természetes infuzum alap
A kozmetikumok alap összetételükban nagy arányban tartalmaznak vizet. Az APIVITA termékeiben antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet. Ez a termék organikus rozmaring infuzumot tartalmaz, mely hatékony haj anti-aging összetevő, ugyanakkor egyedülálló módon revitalizálja és erősíti a hajat. Az egyes termékek számára kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.
Márka Apivita
Kiszerelés 150 ML

APIVITA SAMPON ZSÍROS HAJTŐRE ÉS SZÁRAZ HAJVÉGRE 250ML

6.134 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA SAMPON ZSÍROS HAJRA 250ML

4.530 Ft
Kívánságlistára teszem

BABÉ SAMPON ZSÍROS HAJRA 250ML

4.504 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!