BIOEEL RICINUS PLUS 80G

Ricinusolaj A-vitaminnal

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 26,20 Ft/G
Elérhetőség: 3
Várható szállítás: április 23.
Szállítási díj: 1.219 Ft
Kívánságlistára teszem
2.096 Ft (1.650 Ft + ÁFA)
Menny.:db
BIOEEL RICINUS PLUS 80G
2.096 Ft (1.650 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Használata: Külsőleg használjuk! Szembejutás kerülendő!

- Esténként, lefekvés előtt, vékony rétegben vigyük fel a szemöldökre, szempillákra (fülpálcikával könnyebb) és körmökre. Másnap reggel langyos vízzel mossuk le.
- Hajápolóként: hetenként egyszer vigyük fel a hajra, pakolás formájában (dunszkötéssel akár több órára is). Elkeverhetjük egy kis olívaolajjal, így könnyebben kezelhető az állaga. Normál hajmosással távolítsuk el az olajat a hajból. Tartósítószermentes, vegyszermentes!

Használatához az alábbo videók nyújtanak segítséget (angol nyelven):
HAJRA
SZEMPILLÁKRA

www.femina.hu ajánlás:
Ricinusolaj pakolás
Fontos, hogy használat előtt nem kell hajat mosnod!
Erre lesz szükséged:
ricinusolaj
olívaolaj.

Keverj össze két evőkanál ricinusolajat egy evőkanál olívaolajjal, ha túl kevésnek látod ezt az adagot, természetesen tehetsz bele többet is, hiszen a haj hosszától függ a mennyiség. Melegítsd fel, és egy hajfestő ecset vagy vattapamacs segítségével vidd fel a hajadra, majd kézzel finoman masszírozd bele a fejbőrödbe. Ha maradt belőle, akkor nyugodtan tehetsz a hajvégeidre is, hiszen jót tesz a töredezett hajnak. Hajszárítóval kissé melegítsd fel a hajpakolást, majd húzz rá egy zuhanysapkát, ha nincs, akkor is tekerd folpackba vagy alufóliába a hajat. A melegben tartás érdekében húzz rá egy sapkát, vagy tekerj törölközőt a hajadra. Minimum három-négy órát hagyd a hajadon a pakolást, de akár egész este is rajta maradhat, hiszen minél tovább van rajta, annál jobb.

Ha eltelt ez az idő, alaposan mosd ki, akár két-három alkalommal is, hogy teljesen kimenjen a hajadból az olaj.

Tipp Heti egy-két alkalommal használd, és garantáltan hosszabb, dúsabb, egészségesebb lesz a frizurád. Elég macerás dolog, de ha több hónapon keresztül használod a ricinusolajat, látványos eredményeket érhetsz el.

A haj átlagosan egy centit nő havonta, ricinusolajjal ez akár két-három centi is lehet. Nagyon szép, puha és selymes lesz tőle a hajad. Zsíros hajra is alkalmazható.

További tippek
Használhatod a hajvégekre is, főleg, ha gyakran vasalod és szárítod a hajad. Növesztő hatásának köszönhetően nyugodtan tehetsz a szempilládra is a pakolásból, ha hosszú és erős szempillákat szeretnél. A megtisztított szempillára kézzel vagy használaton kívüli szempillaspirál keféjével, de akár fülpiszkálóval is felviheted az olajat, csak vigyázz, hogy a szembe ne kerüljön. Ezen kívül használhatod megritkult szemöldökre, sőt, még a körmeidnek is jót tesz.”

NAAVA TÁPLÁLÓ SAMPON 400ML

3.007 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA EXPRESS HIDRATÁLÓ HAJMASZK 20ML

3.132 Ft
Kívánságlistára teszem

APIVITA SAMPON GYAKORI HAJMOSÁSHOZ 250ML

3.499 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!