A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
3.499 Ft
2.799 Ft (2.204 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2024. 03. 01. - 2024. 04. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db

APIVITA SAMPON GYAKORI HAJMOSÁSHOZ 250ML

Ár:
3.499 Ft
2.799 Ft (2.204 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2024. 03. 01. - 2024. 04. 01., vagy a készlet erejéig
Menny.:db

Gyengéden tisztít, rugalmasságot ad és hidratál

Kamillával & mézzel

93% TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐ

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 11,20 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 03.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Dermocosmetic Hungary Kft.

Leírás és Paraméterek

Ápol és véd a hajgyökerektől a hajvégekig. Ideális mindennapi használatra, minden hajtípusra, az egész család számára. Orvosi szappanfűben gazdag, SZULFÁTMENTES, extra lágy tisztító összetételének és a növényi APISHIELD HS komplexnek köszönhetően, a fejbőr fiziológiáját tiszteletben tartva, szárítás nélkül tisztít és segít védeni a fejbőr egészséges flóráját és a hajat a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától. Görög kamilla és a körömvirág kivonattal hozzájárul a fejbőr egészségének fenntartásához és védi a fejbőrt az irritációk kialakulásától. Méz és Panthenol kombinációjával rugalmasságot, puhaságot biztosít a hajnak és megőrzi természetes hidratáltságát. • A levendula és geránium illóolajok nyugtatják a fejbőrt és frissítően hatnak. Formulájában egy antioxidánsokban gazdag organikus rozmaring infuzum helyettesíti a vizet, mely revitalizálja, erősíti a hajat és hatékony haj anti-aging megoldást is kínál. Az APIVITA bőrápoló termékeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki.

Nem tartalmaz: szulfátokat, parabent, szilikont, ásványi olajat, propilén-glikolt, ethanolamint, ftalátokat, PCM-t, NM-t.

APIVITA Innováció
APISHIELD HS növényi komplex
Az APISHIELD HS növényi komplex védi a hajat és a fejbőrt a környezeti szennyező hatásoktól és a hajformázáshoz használt anyagok káros hatásától és megelőzi a hajvégek töredezését. 7 ritka oligoszacharidból valamint hegyvidéki gyapot, prebiotikus oligoszacharid és arginin kombinációjából állítják elő.

Természetes infuzum alap
A kozmetikumok alap összetételükben nagy arányban tartalmaznak vizet. Az APIVITA termékeiben antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag természetes infuzumokkal (növényi forrázat) helyettesíti a vizet. Ez a termék organikus rozmaring infuzumot tartalmaz, mely hatékony haj anti-aging összetevő, ugyanakkor egyedülálló módon revitalizálja és erősíti a hajat. Az egyes termékek számára kiválasztott infuzumok hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.
Márka Apivita
Kiszerelés 250 ML

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!