EUCERIN ANTI-REDNESS BŐRPÍR ELLENI SZÍNEZETT NAPPALI ARCÁPOLÓ FF25 50ML

Azonnali és hosszan tartó bőrnyugtató hatás és színfedés a bőrpír ellen, FF25 és UVA védelem.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 190,80 Ft/ML
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: április 24.
Szállítási díj: 1.219 Ft
Kívánságlistára teszem
Gyártó: Beiersdorf Kft.
9.540 Ft (7.512 Ft + ÁFA)
Menny.:db
EUCERIN ANTI-REDNESS BŐRPÍR ELLENI SZÍNEZETT NAPPALI ARCÁPOLÓ FF25 50ML
9.540 Ft (7.512 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az Eucerin® Hiperérzékeny arcbőr termékcsalád két termékvonalból áll (UltraSensitive és Anti-Redness Bőrpír elleni termékek). A termékcsalád kifejlesztésekor az Eucerin® egy holisztikus bőrápoló megoldást talált a Hiperérzékeny bőr háromszögének mindhárom problémájára, melyek: a sérült bőrbarrier, az epidermisz hiper-reaktív érzékelő rostjai és a bőrpír, melyet gyakran gyulladás okoz.

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék kifejezetten a hiperérzékeny és rosaceás / hajszálerek elpattanására hajlamos (couperosa) bőrre lett kifejlesztve. Arctisztítás után alkalmazva azonnal megnyugtatja az irritált bőrt és elfedi a látható bőrpírt. Innovatív hatóanyag összetétele két aktív hatóanyagot tartalmaz: SymSitive* és licochalcone A.

A SymSitive* hatóanyag segít a bőr hiperérzékenységét szabályozni. Közvetlenül a hiper-reaktivitás forrásánál hat, azonnal megnyugtatja a bőrt és növeli annak toleranciáját. A licochalcone A hatóanyag, a Glycyrrhiza Inflata gyökér kivonatának aktív alkotóeleme, csökkenti a bőrpírt és enyhíti a bőrirritációt.

A két aktív hatóanyaga mellett az arcápoló zöld pigmenteket is tartalmaz, melyek elfedik és semlegesítik a kipirosodott bőrt, így az egy pillanat alatt egyenletes tónusú lesz.

Az Eucerin® Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék bizonyítottan azonnali enyhülést hoz a hiperérzékeny bőr tipikus kellemetlen tüneteire, továbbá nyugtatja és elfedi a bőrpírt, védi a felhámot és csökkenti a bőrirritációt.

Az intolerancia és az allergiás reakciók esélyének csökkentése érdekében a termék "mentes" formula és a csomagolást is úgy tervezték, hogy a kettős szeleprendszernek köszönhetően megvédje a terméket a szennyeződések ellen.

A bőr fényvédelme érdekében a színezett arcápoló 25-ös fényvédő faktort tartamaz, így nyújt védelmet az UV sugárzással szemben.

 

* = Symrise AG, Németország által bejegyzett védjegy

Márka Eucerin

EUCERIN ANTI-REDNESS BŐRPÍR ELLENI ARCÁPOLÓ 50ML

9.547 Ft
Kívánságlistára teszem

LA ROCHE-POSAY ROSALIAC CC KRÉM 50ML

10.521 Ft
Kívánságlistára teszem

DERMEDIC ANGIO BŐRPÍRT KORRIGÁLÓ NAPPALI KRÉM SPF20 + IR 40G

8.533 Ft 5.999 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!