A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
3.370 Ft (3.210 Ft + ÁFA)
Menny.:db

CANESTEST TESZT HÜVELYI FERTŐZÉSEKRE

Ár:
3.370 Ft (3.210 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A Canestest segíti a gyakori hüvelyi fertőzések diagnosztizálását és a megfelelő kezelés kiválasztását.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 3.370,00 Ft/DB
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Bayer Hungária Kft.

Leírás és Paraméterek

Ha bizonytalan vagy, hogy bakteriális fertőzésed vagy hüvelygombád van, akkor tudunk segíteni neked. Azért fejlesztettük ki az innovatív és megbízható otthoni tesztet, hogy gyorsan meg tudd határozni a hüvelyed pH-értékét*, ami segíthet eldönteni milyen gyakori hüvelyi fertőzések közül melyikkel (bakteriálissal vagy hüvelygombával) állsz szemben.

A Canestest a hüvelyi pH-érték és a tünetek alapján utal a valószínűsíthető állapotra. Először egy könnyen használható tesztpálca segít megállapítani, hogy a hüvelyed pH-ja a normál értéknél magasabb-e. Ezután ezt az eredményt könnyedén értelmezni lehet a csomagoláson található tüneteket tartalmazó táblázat segítségével.

Canestest: magabiztosság a megfelelő kezelés kiválasztásához

Nem elég, hogy a hüvelyi fertőzés egy nagyon kellemetlen állapot, de egyúttal a magabiztosságodat is alááshatja, hogy nincs teljesen a kezedben a kontroll a tested felett. A Canestest lehetővé teszi számodra, hogy otthonod kényelmében állapítsd meg hüvelyed pH-értékét, és gyorsan kezedben tudd a 90%-nál is nagyobb pontosságú eredményt. Ez az innovatív megodás segít visszanyerni az intim egészséged feletti irányítást, és kiválasztani azt a kezelést, ami hatékonyan megküzd a fertőzéseddel.

Ne feledd azonban, hogy a tesztelés nem helyettesíti a szakemberrel való konzultációt- ha bizonytalan vagy, fordulj orvoshoz!

Hüvelygomba vs. bakteriális vaginózis

Bár mind a hüvelygomba, mind pedig a bakterális vaginózis (BV) nagyon gyakori, mégis két teljesen különböző fertőzésről van szó, amelyeket máshogyan is kell kezelni. Ugyanakkor nem mindenki ismeri őket és nem is mindig könnyen azonosíthatók.

A hüvelygombát egy élesztőgomba (Candida albicans) elszaporodása okozza, és a leggyakoribb tünetek a viszketés, a fájdalom és fehér folyás.

A BV-t a hüvelyben egyébként is megtalálható baktériumok közül bizonyosak túlszaporodása okozza. A BV tünetei közé tartozik az intim területen érezhető kellemetlen, halra emlékeztető szag, és a szürkés-fehér, vizes állagú folyás. A Canestesttel még a kezelés megkezdése előtt tesztelheted magad, így biztosítva, hogy a megfelelő kezelést válaszd a fertőzésedre.

Mi is az a Canestest?

A Canestest egy kényelmes, otthon is elvégezhető teszt, amely segít megállapítani, hogy hüvelygombától vagy BV-től szenvedsz éppen, és segít megtalálni számodra a legmegfelelőbb kezelést. Ez az újdonság lehetővé teszi, hogy visszanyerd a kontrollt az intim egészséged felett - több mint 90%-os pontossággal, már néhány másodperc alatt megkapod a hüvelyi pH-értéked eredményét. A teszt maga egy könnyen használható tesztpálca, amely alkalmas arra, hogy kimutassa, hogy a hüvelyi pH-d a normális tartományon kívül vagy azon belül van-e.. A teszt eredményét a tünetekkel együtt tudod értelmezni, amelyeket a dobozon lévő táblázatban is megtalálsz. A táblázat segít neked megérteni, hogy melyik gyakori hüvelyi fertőzéssel küzdesz: hüvelygombával vagy bakteriális vaginózissal.

Hogyan működik a Canestest?

Az egészséges hüvelynek alapvetően savas a pH-értéke (kémhatása) - ebben a savas környezetben egyensúlyban vannak a jótékony és káros baktériumok. A hüvelyi pH megváltozása hozzájárulhat fertőzés - például BV - kialakulásához (és utal is a fertőzés eredetére). A Canestest megmutatja, ha jelentős változás történt a hüvelyi pH-ban, és - a tüneteket is figyelembe véve - segít megérteni, diagnosztizálni, hogy milyen fertőzéstől szenvedsz. A magasabb hüvelyi pH-érték arra utalhat, hogy bakteriális vaginózisod van, míg a normál hüvelyi pH-érték arra, hogy hüvelygombád van. A Canestest bizonyítottan több mint 90%-os pontossággal mutatja ki a hüvelyi pH változását.

Hogyan kell használni a Canestestet?

A Canestestet egyszerűen, otthonod kényelmében tudod használni. A tesztelés folyamata hasonlít a tampon-felhelyezéshez, így semmiféle kényelmetlenséget nem okoz. Ahhoz, hogy minél pontosabb eredményt kapj, fontos, hogy menstruáció alatt, illetve az azt megelőző vagy követő első napon ne használd a Canestestet. Szexuális érintkezés vagy intimzuhanyzás (hüvelyöblítés) után pedig várj 12 órát a teszteléssel.

Használati utasítás:

1. Csomagold ki a Canestest tesztpálcát (győződj megróla, hogy a tesztpálca vége nem érintkezik semmivel, mielőtt felhelyeznéd a hüvelyedbe).
2. Fogd meg a Canesteszt pálcát a fogantyújánál (zöld, kiszélesedő vég) fogva, helyezd a sárga végét a hüvelyedbe, forgasd meg, majd húzd ki!
3. 10 másodperc után ellenőrizd a Canestest pálca végét, hogy sárga színű maradt-e, vagy zöldre/kékre változott.
 

Hogyan kell értelmezni a teszteredményt?

canestest-sarga

Amennyiben a Canestest pálca színe nem változott meg 10 másodperc után, az azt jelenti, hogy hüvelygombád lehet. Az olyan tünetek, mint a viszketés, a hüvely duzzanata vagy a sűrű, túrós állagú, fehéres folyás utalhatnak erre a fertőzésre. Ha nem változott meg a pálca színe 10 másodperc után, és a fenti tüneteket sem tapasztalod, akkor valószínűleg egyik gyakori hüvelyi fertőzéstől sem szenvedsz.

Ha a Canestest pálca színe megváltozott, és a vége kékes vagy zöldes színű lett, az azt jelenti, hogy bakteriális vaginózisod lehet. A BV fertőzéseknek gyakran olyan tünetei lehetnek, mint a sűrű, szürkés folyás vagy kellemetlen halszag. Ugyanakkor a sárgás-zöldes, habos folyás kellemetlen szaggal, valamint fájdalmas vizeléssel párosulva arra utalhat, hogy trichomoniasisod van.

Figyelmeztetések és óvintézkedések

Ne hozz semmilyen orvosi vonatkozású döntést anélkül, hogy előtte beszéltél volna orvosoddal. Ha bizonytalan vagy mi lenne a megfelelő kezelés vagy nem egyértelmű az eredmény, akkor szintén keresd fel orvosodat. Tudjál róla, hogy a Canestest az alábbi esetekben nem képes pontos diagnózisra:

  • A menstruációd első vagy utolsó napja előtti/utáni egy napon belül
  • Ha menstruálsz vagy hüvelyi vérzésnek bármilyen jelét tapasztalod
  • Ha kevesebb mint 12 óra telt el a legutolsó szexuális együttlét vagy intimzuhany használata (hüvelyöblítés,irrgiáció) után

Amennyiben terhes vagy, beszélj orvosoddal, mivel a teszteredmény értelmezése és a megfelelő gyógymód kiválasztása a várandósság idején orvosi szaktudást igényel.

Menopauza is okozhatja a hüvelyi pH megemelkedését, vagyis ebben az életszakaszban kékes-zöldesre változhat a tesztpálca végének színe annak ellenére, hogy nem szenvedsz bakteriális vaginózistól vagy trichomoniasistól. Ha a menopauza tüneteit tapasztalod magadon, akkor nem ajánlott a teszt használata.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!