A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
6.318 Ft (4.975 Ft + ÁFA)
Menny.:db

ELLEN PROBIOTIKUS INTIMKRÉM 15ML

Ár:
6.318 Ft (4.975 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Összetevői természetes eredetű probiotikumok és növényi alapanyagok, amelyek hidratálják, ápolják és támogatják a női intim testrészek egészségét. Nem tartalmaz vizet, tartósítószert, illatanyagot és ösztrogént. Terhesség ideje alatt is használható.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 421,20 Ft/ML
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: április 03.
Szállítási díj: 1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Amíg az ellen® probiotikus tampon a hüvelyben fejti ki a hatását, addig a probiotikus intimkrém kifejezetten a női, külső intim területekre lett kifejlesztve. Ugyanazokat a szabadalmaztatott LN baktériumtörzseket tartalmazza, mint a probiotikus tampon (L. fermentum, L. rhamnosus, L. gasseri) Hozzájárul az egészséges baktériumflóra fenntartásához Ápolja és védi a száraz és érzékeny külső intim területeket Segít fenntartani a külső intim területeken lévő bőr- és nyálkahártya hidratáltságát Természetes, kellemes, friss érzést biztosít Természetes védőréteget képez a kórokozó baktériumok ellen az intim területeken Kinek ajánlott a probiotikus intimkrém? Azoknak a nőknek, akik érzékenységet, szárazságot tapasztalnak az intim területeiken pl. aktív sportolók változó korban lévő gyakran érintkeznek vízzel (strand, uszoda, szauna) rendszeres borotva használók Azoknak, akiknek az egészséges hüvelyi mikroflóra felborult és újra biztosítani szeretnék a kellemes, friss érzést az intim területeiken. Azoknak akik szeretnének védőréteget képezni a hüvelyi fertőzésekkel szemben. Az ellen® probiotikus intimkrém csak természetes eredetű Lacto-bacillusokból és gondosan válogatott alapanyagokból készül víz-, illatanyag- és tartósítószermentes! nem tartalmaz ösztrogént terhesség és szoptatás alatt is használható hatása klinikailag igazolt.

Természetes összetevők

Lacto Naturel®-t tartalmaz, amely szabadalmaztatott probiotikus tejsavbaktériumok keveréke: L. fermentum LN99, L. rhamnosus LN113, L. gasseri LN40

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!