A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
3.283 Ft (2.585 Ft + ÁFA)
Menny.:db

AQUA MARIS STRONG ORRSPRAY 30ML

Ár:
3.283 Ft (2.585 Ft + ÁFA)
Kiszerelés
30 ML
Menny.:db

Ajánlott megfázás, influenza és allergia esetén, allergiás orrdugulásra
Sótartalma révén hatékonyan eltávolítja a fölösleges váladékot és csökkenti az orrdugulást
Természetes és kíméletes: hosszabb időn át is használható hozzászokás nélkül

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 109,43 Ft/ml
Elérhetőség: 16
Várható szállítás: április 02.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Richter Gedeon Nyrt.

Leírás és Paraméterek

A hipertóniás sóoldatot tartalmazó orrspray-ket orrdugulással járó felső légúti megbetegedések, influenza, vírusos nátha, orrmelléküreg-gyulladások kezelésében alkalmazhatjuk eredménnyel. Az orrnyálkahártyára jutva onnan – magasabb sótartalma révén - vizet von el, így kíméletesen, de hatékonyan csökkenti az orr dugulásáért felelős nyálkahártya-duzzanatot. A duzzanatcsökkentő hatás révén az esetlegesen lezáródott arc- és egyéb melléküregek megnyílnak, ezáltal a betegséggel járó jelentős orrváladéktól is könnyebben megszabadulhatunk. A keletkező váladék módszeres eltávolítása a másodlagosan, szövődményként kialakuló középfül- vagy tüdőgyulladások megelőzése céljából is igen hasznos!

A kereskedelmi forgalomban kaphatók hajtógázzal vagy pumpával működő készítmények. A hajtógázas változatok nehezebben adagolhatók, sokak számára zavaró lehet az orrba nagyobb nyomással bejutó folyadék. Nem elhanyagolható szempont a hajtógáz szárító hatása sem.

A pumpás változatok az oldat porlasztása során azt egyenletesen, kíméletesen oszlatják el a nyálkahártya felületén, működésükhöz segédanyag, illetve hajtógáz nem szükséges. A mechanikus szórófej jól illeszkedik minden orrtípushoz. További előnyük, hogy a kisebb nyomás miatt sokkal ritkább az oldat azonnali orrgaratba jutása.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!