A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
4.839 Ft (3.810 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-13

OZONIA 10 KRÉM 35ML

Ár:
4.839 Ft (3.810 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-13

10% Ozonia3000® alapú krém
SÉRÜLT BŐR ÉS NYÁLKAHÁRTYA
Kedvezőtlen feltételeket alakít ki a mikrobák okozta fertőzések ellen,és serkenti a szöveti regeneráció folyamatát.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 138,26 Ft/ML

Leírás és Paraméterek

Az Ozonia10 kedvezőtlen környezetet teremt a mikrobiális fertőződés számára (1. táblázat), és serkenti a szöveti regenerációs folyamatokat.

Ez teszi bőrkozmetikai adjuvánsként hasznossá az Ozonia krémet a sérült bőr, például horzsolás, karcolás, felmaródás, hámhiány,
bőrfekély kezelésére a seb kitisztítása után, valamint fertőződés és kolonizáció esetén.

Alkalmas perisztómás bőr és mély tisztítást igénylő bőrgyógyászati problémák kezelésére, úgy mint: pattanás (akné), seborrhoeás dermatitis, kipállás (intertrigo), ótvar(impetigo);
nyílt sebészeti sebek, mint például: posztoperációs dermoid ciszták (cystapilodinalis), fisztulotómia, Milligan-Morgan hemorrhoidektómia (aranyér műtéti kivágása), sztómák műtéti bezárása után megmaradt üregek, stb. kezelésére. Elősegíti a kisebb elváltozások gyógyulását, csökkenti a gyulladást, viszketést és a fájdalmat. Hatékony az aranyér tüneti kezelésében, és gyorsítja a végbélnyílásrepedéseinek bezáródását.
Az Ozonia10 krém nem tartalmaz szintetikus illatosítószert, színezéket és tartósítószert. Bőrgyógyászatilag és mikrobiológiailag tesztelt.

Állatokon nem tesztelték.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!