A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
2.760 Ft (2.173 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-08-12

TENA LADY NORMAL BETÉT 24X

Ár:
2.760 Ft (2.173 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-08-12

Egészségügyi betét méretű speciális betét rendszeres vizeletvesztésre egyedi szagmegkötő rendszerrel, testhezálló formával és gyors szárazságot biztosító maggal. Megerősített gumírozása és egyedi formája révén szorosan illeszkedik a testhez, ezáltal kényelmet, maximális biztonságot és száraz érzést nyújt egész nap.
A Body Shaped DryZone a testhez illeszkedik, így kiválóan felszívja a nedvességet, és diszkrét
Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszer a frissességért és a diszkrécióért
Erős gumírozás, puha szélek a testhezálló formáért

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 115,00 Ft/DB

Leírás és Paraméterek

A Dry Fast Core – a gyors szárazságot biztosító mag
A Dry Fast Core belső mag kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik, és gyorsan magába zárja a folyadékot, így teljes biztonságban érezheti magát viselésekor.
Selymes puhaság
Az egészségügyi betét méretű TENA Lady betéteken egy selymesen puha, pamutszerű borítás található, amely különlegesen gyengéd a bőrhöz. Ez teszi a betétet annyira kényelmessé, hogy észre sem veszi, hogy éppen visel egyet.
Egyesével csomagolva a kényelmes használatért
Az egészségügyi betét méretű TENA Lady betétek egyesével csomagoltak, így higiénikusan tárolhatja és könnyen magával viheti bárhová.
A légáteresztő, puha anyag megőrzi a bőr egészségét

A TENA Lady puha, légáteresztő anyaggal rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő mozgását, megelőzi a nedvességet, és megőrzi a bőr egészségét. A TENA Lady mindig friss érzetet kelt a viselőjében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!