FERTI-LILY FOGAMZÁST TÁMOGATÓ GÉL 50ML

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél egy spermabarát síkosító. Kényelmet biztosít a közösülés során, így ismét bensőségessé teszi az együttlétet.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 162,72 Ft/ML
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: július 19.
Szállítási díj: 991 Ft
Kívánságlistára teszem
8.136 Ft (6.406 Ft + ÁFA)
Menny.:db
FERTI-LILY FOGAMZÁST TÁMOGATÓ GÉL 50ML
8.136 Ft (6.406 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél kényelmet biztosít szex közben, így nyújt segítséget a teherbeeséssel próbálkozó pároknak. Gélünk klinikailag bizonyítottan spermabarát, és elősegíti a spermiumok mozgását. A FERTI·LILY fogamzást támogató gél biztonságos és hatékony azon pároknak, akik gyermeket terveznek.

Spermabarát

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél a hímivarsejtek túlélésének elősegítésére lett kifejlesztve. Izotóniás, pH-ja kedvező
a spermiumok túléléséhez ,  s utánozza a termékeny váladékok
tulajdonságait .

Növeli a szeretkezés örömét

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél növeli a kényelmet és az élvezetet szex közben, anélkül, hogy károsítaná a hímivarsejteket.

Fruktózt tartalmaz,
amely a spermiumok energiaforrása

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél természetes gyümölcscukrot, fruktózt tartalmaz. A fruktóz biztosítja a spermiumsejtek számára az úszáshoz szükséges energiát.

Támogatja a természetes teherbeesést

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél kényelmet nyújt szex közben. Ezenkívül hozzájárul a spermiumok számára biztonságos és tolerálható környezet kialakításához, amely támogatja a természetes teherbeesést.

A méhnyaknyákot utánozza

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél úgy lett kifejlesztve, hogy utánozza a méhnyaknyák tulajdonságait. A méhnyaknyák védi a hímivarsejteket az ejakuláció után, pH semleges és izotóniás.

Klinikailag bizonyított

A FERTI·LILY fogamzást támogató gél klinikailag bizonyítottan spermabarát. A hagyományos síkosítókkal ellentétben nem veszélyezteti a hímivarsejteket. A spermiumok több mint 24 órán keresztül életben maradhatnak a fogamzást támogató géllel történő érintkezéskor.

Összetevők

Víz, fenetil-alkohol, nátrium-hialuronát, xantángumi, fruktóz, nátrium-bikarbonát, nátrium-klorid, kálium-klorid, dinátrium-foszfát, kálium-foszfát, citromsav.

PG/53 OVULÁCIÓS TESZT

5.877 Ft
Kívánságlistára teszem

CLEARBLUE DIGITAL OVULÁCIÓS TESZT 10X

10.843 Ft
Kívánságlistára teszem

FERTI-LILY MEGTERMÉKENYÜLÉST ELŐSEGÍTŐ KEHELY

13.479 Ft
Kívánságlistára teszem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!