A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
8.611 Ft (6.780 Ft + ÁFA)
Menny.:db

EUCERIN AQUAPORIN ARCKRÉM SZÁRAZ, ÉRZÉKENY ARCBŐRRE 50ML

Ár:
8.611 Ft (6.780 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Különleges hidratáló, mely intenzív, 24 órás hidratálást nyújt a kiszáradt, érzékeny bőr számára.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 172,22 Ft/ML
Elérhetőség: 1
Várható szállítás: április 01.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Beiersdorf Kft.

Leírás és Paraméterek

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz bőrre innovatív archidratáló, mely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését és a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi.

Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó. Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá válik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik. Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is a legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség.

A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy pedig nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, megköti a nedvességet a bőr külső rétegében. A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezek mikroszkopikus méretű csatornák, melyeken keresztül víz áramlik a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE növeli ennek a rendszernek a természetes erejét. A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Ez azt jelenti, hogy az Eucerin® AQUAporin ACTIVE amellett, hogy korlátozza a párolgást és megköti a vizet a bőr külső rétegeiben, fokozza a bőr saját hidratációs rendszerének működését is.

Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE száraz bőrre termék selymes állagú, frisstő, gyorsan beszívódik a bőrbe és 24 órás intenzív hidratálást biztosít. Enyhíti a bőrfeszülést és a bőrt simává, rugalmassá teszi. Az Eucerin® AQUAporin ACTIVE klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan használható érzékeny bőrre is, és illatanyag-, valamint parabenmentes.

Márka Eucerin

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!