A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
2.793 Ft (2.199 Ft + ÁFA)
Menny.:db

EUCERIN AQUAPHOR SOS AJAKBALZSAM 10ML

Ár:
2.793 Ft (2.199 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Ápolja, védi és nyugtatja a száraz, repedezett ajkakat. Ideális védőréteget hoz létre az ajakbőr gyors regenerálódásának elősegítése érdekében.

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 279,30 Ft/ML
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: április 01.
Szállítási díj: 1.490 Ft
Gyártó: Beiersdorf Kft.

Leírás és Paraméterek

Ajakbalzsam száraz ajkakra

A száraz és repedezett ajkak gyakran kellemetlenséget, és akár fájdalmat is okozhatnak, valamint az önbizalmunkra is rossz hatással lehet. Ilyenkor azonnali SOS ápolásra van szükségük, az Eucerin Aquaphor SOS Ajakbalzsam akár 60 másodpercen belül azonnali ápolást és megkönnyebbülést nyújt.

Ajkaink bőre vékony, és nem találhatók benne faggyúmirigyek, ezért hajlamos a kiszáradásra. A hideg szél és a nap fokozhatják az ajkak kiszáradását, ami tovább rontja a helyzetet. Az Eucerin Aquaphor SOS Ajakbalzsam klinikailag és bőrgyógyászatilag bizonyítottan megnyugtatja és gyógyítja a száraz, repedezett ajkakat. A glicerinnel, dexpanthenollal, bisabolollal, valamint C- és E-vitaminokkal dúsított formula ideális védőréteget hoz létre az ajakbőr regenerálása érdekében, így újra puhává és rugalmassá varázsolja az ajkakat.
A balzsam illat- és tartósítószermentes, speciális applikátorának köszönhetően könnyen felvihető. 3 éves kortól használható.

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok bizonyítják a termék kiváló hatékonyságát és bőrtolerabilitását még problémás bőr esetén is.

Főbb eredmények

122, 25 és 75 év közötti nő részvételével végeztek termékhasználati vizsgálatot (PiU), akik rendszeresen használtak ajakbalzsamot. Két hét rendszeres használat után (naponta, és a legtöbb esetben naponta többször is) a következő eredményekről számoltak be:

  • Megnyugtatja száraz, repedezett ajkakat: 96%
  • Puhává varázsolja az ajkakat: 95%
  • Azonnal megnyugtatja és védi száraz, repedezett ajkakat: 90%
  • Kellemes érzést nyújt az ajkakon: 87%
  • SOS ápolást nyújt az ajkaknak: 82%
  • 60 másodperc alatt megkönnyebbülést nyújt az ajkaknak: 80%

    1 BDF kutatás, PiU, Spanyolország, 2019 március
Márka Eucerin
Kiszerelés 10 ML

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!