A webáruház használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető.
Menü
Ár:
9.144 Ft (7.200 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-06-02

EUCERIN ACTINIC CONTROL NAPOZÓ FLUID SPF100 80ML

Ár:
9.144 Ft (7.200 Ft + ÁFA)
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2023-06-02

  • Orvostechnikai eszköz 100-as fényvédő faktorral valamint UVA- és UVB-védelemmel
  • Megelőzi az aktinikus keratózist és na nem melanóma típusú bőrrákot
  • Könnyű textúrájú napozó fluid

Szállítási módok

Fizetési módok

Egységár: 114,30 Ft/ML
Gyártó: Beiersdorf Kft.

Leírás és Paraméterek

Az aktinikus keratózis és a nem-melanómás bőrrák megelőzésére

Az Eucerin Sun Actinic Control napozó fluid SPF 100 engedélyezett orvostechnikai eszköz  az aktinikus keratózis és a nem-melanómás bőrrák megelőzésére. Emellett az aktinikus keratózis terápia kiegészítő kezelésére is használható.

Az UV-sugárzás DNS-károsodást idéz elő a keratinocitákban – hámsejtekben –, és ez aktinikus keratózishoz vezethet. Az aktinikus keratózis a leggyakoribb rákmegelőző állapot a bőrben és azzal a veszéllyel fenyeget, hogy ha nem kezelik, nem-melanóma típusú bőrrákká (laphámsejtes karcinómává) alakul át.

Azonban megfelelő napvédelemmel ez elkerülhető.

Az Actinic Control orvostechnikai eszköz kiváló hatékonysága a rendkívül magas, 100-as faktorú fényvédelemnek köszönhető. Minél magasabb a fényvédő faktor, annál több UVB-sugarat szűr ki, ami azért fontos, mert az UV-sugárzás a sejtkárosodás legfőbb okozója. Minél több UVB-sugarat sikerül megállítani, annál kevesebb sejtkárosodás halmozódik fel a bőrben az alatt az idő alatt, amíg ki van téve a napsugárzásnak. A 100-as fényvédő faktor például az UVB-sugaraknak mintegy 99%-át kiszűri. Ráadásul a 100-as fényvédő faktor alkalmazása pótolhatja a napvédő termékek nem megfelelő mértékű használatát.

A könnyű textúrájú fluid alkalmas a mindennapi használatra, felvitele kellemes érzést nyújt – így gond nélkül biztosíthatja bőre védelmét, és élvezheti a mindennapi tevékenységet a szabadban.

Tulajdonságok

  • könnyű állagú
  • fluid
  • illatanyagmentes

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!