Aktuális akcióink

INSTITUT ESTHEDERM INTENSIVE RETINOL KRÉM 50ML

24.796 Ft 18.737 Ft
-24%
Kívánságlistára teszem

DERMEDIC SUNBRELLA FÉNYVÉDŐ ARCKRÉM SPF50+ SZÁRAZ ÉS NORMÁL BŐRRE 50G

6.983 Ft 4.599 Ft
Kívánságlistára teszem

NUXE MEN TÖBBFUNKCIÓS AFTER SHAVE BALZSAM 50ML

8.125 Ft 6.549 Ft
-19%
Kívánságlistára teszem

VALERIANA RELAX NÖVÉNYI KIVONATOKAT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA 60X

4.805 Ft 3.699 Ft
-23%
Kívánságlistára teszem

DERMEDIC ANTIPERSP 48 ÓRÁS IZZADÁSGÁTLÓ HIPERÉRZÉKENY BŐRRE 60ML

4.289 Ft 3.499 Ft
-18%
Kívánságlistára teszem

NUXE PRODIGIEUSE NEROLI SZETT

21.261 Ft 17.138 Ft
-19%
Kívánságlistára teszem

DERMEDIC SUNBRELLA BABY NAPFÉNYVÉDŐ ARCKRÉM GYERMEKEKNEK SPF50 50G

6.236 Ft 4.199 Ft
-33%
Kívánságlistára teszem

NUXE VERY ROSE 3 AZ 1-BEN HIDRATÁLÓ MICELLÁS VÍZ 200ML

6.845 Ft 5.517 Ft
-19%
Kívánságlistára teszem

INSTITUT ESTHEDERM OSMOCLEAN MICELLÁS VÍZ 200ML

10.900 Ft 8.175 Ft
-25%
Kívánságlistára teszem

SUDOCREM KRÉM 250G

6.525 Ft 5.799 Ft
-11%
Kívánságlistára teszem

A Mi célunk a Te egészséged!

Online gyógyszertár - rendelj biztonságosan!

Nálunk mindig megtalálod, ami családod egészsége szempontjából fontos. Online gyógyszertárunkban az étrend-kiegészítők és minőségi kozmetikumok nagy választéka mellett megtalálhatóak speciális higiéniai termékek, orvostechnikai és gyógyászati segédeszközök is. Egyszerűen írd be a keresett termék nevét vagy márkáját a keresősávba, vagy használd a tematikusan elrendezett kategóriáinkat, szűrési funkcióinkat! Ha pedig nem találsz valamit, vagy tanácsra, segítségre van szükséged, írhatsz nekünk email-en vagy chat-en, és mi állunk rendelkezésedre, mihelyst tudunk.

Nálunk minden az egészség körül forog!

Egészség és életmód tippek blogunkban rendszeresen írunk különböző egészségügy témákról. Érdekel az egészséges életmód, és szeretnél tenni valamit testi és lelki egészségedért? Meríts ihletet a legújabb izgalmas információinkból. Szeretnél többet megtudni a szépségápolási termékekről, és új módszereket találni arra, hogy életkortól függetlenül erősítsd testi és lelki jóllétedet? Hasznos tippek és javaslatok várnak rád blogunkban! Hírlevelünkkel pedig további információkat kaphatsz rólunk, termékeink hatalmas választékáról és aktuális ajánlatainkról.

Miért válassz minket?

Kényelmesen rendelhetsz online bárhonnan a nap 24 órájában. Mielőtt kiválasztanád a számodra legmegfelelőbb terméket, szívesen segítünk hozzáértő tanáccsal és szaktudással, hogy biztosan jó döntést hozz! Legyen szó egészségügyi, bőrápolási problémákról vagy egyéb panaszokról, széles kínálatunkból válogathatsz. Megrendelésedet megbízható szállítási partnereink 1-2 munkanapon belül eljuttatják hozzád. Online patikánkban kizárólag prémium termékeket találsz, amiket mi magunk is szívesen használunk és ajánlunk. Csomagodat szeretettel és maximális törődéssel készítjük össze és csomagoljuk.

EGÉSZSÉG ÉS ÉLETMÓDTIPPEK

7 OK, HOGY ELMENJ A BŐRGYÓGYÁSZODHOZ

7 OK, HOGY ELMENJ A BŐRGYÓGYÁSZODHOZ

A bőrünk jelenti testünk elsődleges védelmi vonalát. Nem csak ez a legnagyobb szervünk, de egyben védelmet is nyújt a külvilágból érkező káros baktériumok ellen, taszítja a vizet, és magában foglalja az erek és idegek hálózatát. Ha nem érzed megfelelőnek a bőröd állapotát, érdemes lehet megnézetni egy bőrgyógyásszal. De nézzük, milyen konkrét esetekben szükséges meglátogatni a szakorvost.

A JÓINDULATÚ PROSZTATA MEGNAGYOBBODÁS

A JÓINDULATÚ PROSZTATA MEGNAGYOBBODÁS

A prosztata problémája napjainkban igen gyakori kórkép a férfiakat érintő megbetegedések terén. A jóindulatú prosztata megnagyobbodás kellemetlen tünetekkel jár, és az orvosok általában „állapotnak” nevezik, mintsem betegségnek, hiszen egy bizonyos életkor után ez majdnem, hogy természetes jelenség. A negyven éves korosztály nem kevesebb, mint húsz százalékát érinti ez a probléma, ennél idősebb korban pedig egyre csak növekszik előfordulása.

AJAKHERPESZ KESERÍTI AZ ÉLETED?

AJAKHERPESZ KESERÍTI AZ ÉLETED?

Az ajakherpeszt, vagy ahogy a szaknyelv nevezi, a herpes simplex labialis-t, a legtöbb esetben a herpes simplex virus 1-es típusa okozza. A felnőtt emberek körülbelül 90 százaléka hordozza ezt a vírust. Az első fertőződés általában tünetmentesen zajlik le, semmi nem mutatja a vírus jelenlétét a szervezetben. A vírus csak akkor okoz jellegzetes panaszokat, ha az immunrendszer legyengül, és a vírus így aktiválódni tud. Ritkábban azonban a nemi herpeszt is okozó 2-es típus tehető felelőssé az ajakherpesz kialakulásáért is. A kezelés során a vírus szaporodását, és ezzel a tünetek kialakulását tudjuk meggátolni, de a fertőződést magát nem lehet megszüntetni.

Szinvapark Patika Kft. - vitapack.hu

Szinvapark Patika Kft. - vitapack.hu

3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 2-4.
 
Nyitvatartás:
  • H - Szo: 8:30 - 19:00
  • V: 10:00-17:00
Útvonalterv